alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Manchester United babytøj

 
[22]

Fodboldfans kommer i både store og små størrelser. Netop derfor kan du hos adidas finde et stort udvalg af børnetøj fra Manchester United, så selv den mindste fan kan være med.

Manchester United 21/22 udebanetrøje
Manchester United 22/23 tredjetrøje
Manchester United 22/23 Mini tredjesæt
Manchester United 22/23 Baby tredjesæt
Manchester United 22/23 tredjeshorts
Manchester United 22/23 hjemmebaneshorts
Manchester United Condivo 22 Training bukser
Manchester United Condivo 22 Presentation bukser
Manchester United Condivo 22 Training trøje
Manchester United Crew sweatshirt
Manchester United 3-Stripes Baby joggingdragt
Manchester United DNA bukser
Manchester United Anthem jakke
Manchester United 21/22 tredjetrøje
Manchester United Graphic T-shirt
Manchester United Graphic T-shirt
Manchester United CNY trøje

Manchester United babytøj til morgendagens fodboldspillere

Manchester United er iblandt de mest populære fodboldklubber i verden. Det er derfor ikke svært at forstå hvorfor den engelske storklub har fans overalt eller at disse fans kommer i enhver størrelse. Fodbold i særklasse er nemlig de ord, der bedst beskriver Man United. Derfor skal selv den mindste fodboldfan da også have lov til at vise sin kærlighed til yndlingsklubben. Hos adidas kan du finde både Manchester United babytøj eller træningstøj til både drenge og piger i bogstaveligt talt alle aldre. Det er tøj, som er skabt til at blive brugt og derfor kan du trygt sende juniorspilleren afsted til en hård kamp eller en sjov træningstime.

Skabt til mange timers sjov på fodboldbanen

Det er ikke kun udvalget af størrelser og pasforme, som sikrer, at der er en Man United trøje til fodboldspillere i enhver alder. Du kan ganske vist finde Manchester United babytøj og ungdomstøj samt spillertrøjer til alle størrelserne midt imellem. Uanset alderen har tøjet det til fælles, at det er skabt af slidstærke materialer. Hvad end der er tale om kits eller træningsdragter, så er holdbarhed den røde tråd, som går igennem hele kollektionen. Det samme gør Manchester Uniteds stolte logo, og der vil derfor aldrig være nogen tvivl om, hvilken klub dit barn ser op til.

En behageligt pasform

Børnetøjet er lavet af materialer, som kan holde til lidt af hvert, men dette er ikke den eneste grund til at købe tøjet. Det moderne design sørger for at lede fugten væk fra kroppen, hvilket garanteret at dit barn altid vil føle sig godt tilpas, selv efter mange timers fodboldsjov.