alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Manchester United-trøjer

 
[35]

Få det ultimative vinderlook med Manchester United-trøjer

Der er ingen konkurrence. De røde djævle står på toppen af engelsk fodbold som de mest succesfulde i Englands bedste række og som tredobbelte vindere af Champions League. Siden deres begyndelsen i 1878, hvor de oprindeligt fik navnet Newton Heath LYR Football Club, har de haft en ukuelig kampånd, der har gjort dem til en af de mest prestigefyldte og respekterede klubber i europæisk fodbold. De er ikke bare en af de bedste. De er i en liga for sig. Fra deres hurtige tempo til deres præcise afleveringer og boldøje har de givet alle modstandere benhård konkurrence til sidste fløjt. De har looket. Nu skal du også have looket med din egen Manchester United-trøje.

Ingen sejr uden Man Utd-trøjens kampklare komfort

Storhed er vævet ind i Manchester United-fodboldtrøjen. Når det spilstyrende hold skal køre deres modstandere over, har de brug for trøjer, der hjælper dem i mål, og dem kan du finde lige her på siden. Vores Man Utd-trøjer er lavet i teknisk letvægtsstof, der holder dig oppe på mærkerne igennem alle kampens 90 minutter. Materialet leder sveden væk fra huden, så du kan holde dit fokus på bolden. Manchester United-trøjerne er så behagelige at have på, at du kan vise din støtte til holdet alle ugens dage, selv når du ikke spiller. Du kan både finde Manchester United-hjemmebanetrøjer og -udebanetrøjer til at bakke op om klubben i ethvert opgør. Vi har sørget for, at hele familien kan vise deres loyalitet med pasforme til kvinder og mænd samt størrelser fra helt lille baby og børn til juniorstørrelse og voksen. Du kan vælge imellem autentiske fodboldtrøjer, der har en atletisk pasform, og trøjer med en mere løstsiddende pasform, der er designet specifikt til fans. Du er med dem til det sidste, så hvad venter du på?