alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Leeds United FC trøje

 
[10]
Skil dig ud på banen i en flot Leeds United trøje, hvis utrolige åndbarhed sikrer, at du vil føle dig godt tilpas fra første til sidste minut af kampen.

Vis din støtte til klubben i en Leeds United trøje

Leeds er ganske vist en gammel klub, men har dog alligevel beundrende fans i alle aldre. Netop derfor kan du hos adidas finde en Leeds United trøje, som passer perfekt til både store og små fodboldelskere. Uanset størrelsen kan du forvente, at det sportstøj, der uden tvivl er skabt til at blive brugt. Kollektionen af tøj fra Leeds United FC er lavet af slidstærke og fugttransporterende materialer, hvilket betyder, at det er trøjer, som kan klare lidt af hvert. Det er design, der takket være innovative teknologier, vil gøre det til en ren og skær fornøjelse at iklæde dig din nye Leeds trøje gang på gang.

Et komfortabelt fit

Når man blander 3-Stripes med Leeds Uniteds ikoniske farver så er resultatet en kollektion bestående af træningstøj, som er lidt udover det sædvanlige. Først og fremmest så er udseendet på plads, men hvad end du foretrækker det lyse hjemmebane look eller det mørkeblå udebanesæt så kan du være sikker på, at det er sportstøj, der ikke blot ser godt ud, men samtidig er af høj kvalitet. Det flotte ydre er nemlig kombineret med bløde materialer og en pasform, som sørger for et komfortabelt fit under hele kampen.

Vind kampen med god samvittighed

Hos adidas kæmper vi for at gøre vores kollektioner så bæredygtige, som overhovedet muligt og udvalget af spillertrøjer fra Leeds United er ingen undtagelse. Brugen af genanvendelige materialer er blandt andet én af de ting, som sikrer, at du kan iføre dig din Leeds trøje med god samvittighed. Det er med andre ord førsteklasses sportstøj, som skiller sig ud fra mængden af mere end en enkel grund.