alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas
logo

REAL MADRID 22/23 UDEBANESÆT

Real Madrid

 
[92]
Real Madrid 22/23 Authentic udebanetrøje
Leder du efter en fodboldtrøje skabt til stærke præstationer og lavet med genanvendte materialer? Den autentiske Real Madrid-trøje fra adidas er den bedste til dig med sin performance-pasform og afkølende "HEAT.RDY"-teknologi. De lette og varmetrykte detaljer, såsom det skjoldlignende klubmærke, fuldender looket med stil.
Real Madrid 22/23 Long Sleeve hjemmebanetrøje
Real Madrid Condivo 22 træningstrøje
Real Madrid 22/23 udebanetrøje
Real Madrid 22/23 hjemmebanetrøje
Real Madrid 22/23 udebaneshorts
Real Madrid Pre-Match trøje
Real Madrid Pre-Match Warm trøje
Real Madrid Condivo 22 joggingbukser
Real Madrid Condivo 22 Pro træningstrøje
Real Madrid Condivo 22 Træningstrøje
Real Madrid Condivo 22 Training trøje
Real Madrid Condivo 22 træningsbukser
Real Madrid Baby joggingdragt
RM Avengers T M
Real Madrid DNA Graphic hættetrøje
Real Madrid joggingbukser
RM Avengers T Y
Real Madrid DNA Crew sweatshirt
Real Madrid Travel T-shirt
Real Madrid Condivo 22 Training bukser
Real Madrid 2022 Winner T-shirt
Real Madrid 3-Stripes polotrøje
Real Madrid DNA 3-Stripes Full-Zip hættetrøje
Real Madrid Anthem jakke
Real Madrid Condivo 22 Training bukser
Real Madrid Graphic T-shirt
Real Madrid Crew sweatshirt
Real Madrid DNA 3-Stripes træningsjakke
Real Madrid Graphic T-shirt
Real Madrid Condivo 22 træningsjakke
Real Madrid hættetrøje
Real Madrid DNA T-shirt
Real Madrid 3-Stripes joggingbukser
Real Madrid 2022 Winner T-shirt
Real Madrid 22/23 hjemmebaneshorts
Real Madrid Condivo 22 træningstop
Real Madrid Condivo 22 trænings-T-shirt
Real Madrid 22/23 Home målmandstrøje
Real Madrid 22/23 udebaneshorts
Real Madrid Tiro 22 træningsoverdel
Real Madrid toilettaske
Real Madrid UCL Champions 2022 T-shirt
1 / 2
Side:af 2

Real Madrid adidas: to førende brands på samme tid!

To verdenskendte logoer på ét og samme produkt. Drømm bliver til virkelighed, siden vi indgik i samarbejder som Real Madrid og adidas. Som sponsor for tøj, sko og tilbehør for et af verdens bedste fodboldhold er fordelene også på din side. Unik viden direkte fra den førende scene hjælper os til at gøre produkterne topprofessionelle. Real Madrid adidas er spansk temperament og tysk perfektion. Du kan holde fanen højt ved at vise din støtte i kits. Styrk hjemmebanefordelen ved at bære Real Madrid adidas-tøj i den klassiske hvide farve og fortsæt supporten på udebanelægterne i sæsonens nuancer. Vær aktiv med egen træning, og bryd ud i jubel ved hver en scoring, når du følger holdet – altsammen mens du bevarer en behagelig kropstemperatur med AEROREADYTM, der sørger for svedtransportering, så du holder dig tør under alle strabadserne. International fodboldmagi krydres med sportsmode og funktionalitet. Real Madrid adidas giver dig tryllestøv af stjerneklasse!

adidas Real Madrid løfter i fællesskab!

Bliv en del af kongeklubbens fællesskab. adidas Real Madrid indlemmer dig i fodboldsportens underholdende verden. Du kan blive sportsklar i alle sæsonener med hovedbeskyttelse med klubgrafik og indbygget UV-beskyttelse, der sender dig beskyttet på banen. Undgå stride vinde under træning. WIND.RDYTM sætter en stopper for kulde mod kroppen, og i kombination med vandafvisende overflader kan du sige farvel til vejrets luner. Real Madrid adidas og bæredygtighed hænger sammen. PrimegreenTM er udviklingen, hvor der ikke bruges ny plastik. Genanvendt polyester er en realitet, så emissioner og ressourceforbruget kan reduceres til glæde for miljøet. Vores engagement i Better Cotton-initiativet sikrer yderligere fokus på miljøet, da vi arbejder for en forbedret bomuldsproduktion globalt. 3-Stripes og krone-logoet side om side. Det bliver ikke mere legendarisk end med adidas Real Madrid. Du bliver klædt på fra top til tå i dit yndlingsklubhold i kombination med tilbehør, hvor farver og logoer ikke lader nogen i tvivl om det attraktive verdensklassesamarbejde.