alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Bayern München trøjer

 
[118]
Takket være deres højkvalitets åndbare materialer kan du altid være sikker på at føle dig godt tilpas i enhver Bayern München trøje fra adidas. Spillertrøjerne er nemlig skabt til både træning og leg.
1 / 3
Side:af 3

Støt din klub i en flot Bayern München trøje

Du kan nemt vise din kærlighed til den tyske storklub, og naturligvis bør du gøre det på en måde, som passer til både din træning og din stil. Hos adidas kan du vælge imellem et hav af forskellige spillertrøjer og kits, hvilket betyder, at du kan få præcis det look, som du ønsker. Hvad end du foretrækker det klassiske hjemmebanesæt, udebanetrøjen eller noget helt tredje så kan du være sikker på, at de er skabt af slidstærke materialer, som kan holde til selv den mest intense træningstime.

Høj komfort i enhver situation

Det er ikke stil frem for substans, som definerer det store udvalg af FC Bayern München trøjer hos adidas, men derimod begge dele. Denne kombination af flot design og høj kvalitet betyder, at du altid vil føle dig godt tilpas. Høj komfort er nemlig en garanti, hvad end du iklæder dig et par shorts eller en af de mange forskellige spillertrøjer. Det skyldes, at alle dele i kollektionen er skabt af behagelige materialer med fugttransporterende egenskaber. Du kan derfor trygt bruge timevis på at dyrke din yndlingssport eller blot stå nervøst på sidelinjen vel vidende, at de innovative materialer konstant leder fugten væk fra kroppen.

Til fans i alle aldre

Kærlighed til fodbold blomster allerede i en ung alder. Det er derfor heller ikke den store overraskelse, at den tyske storklub har både store og små fans. Hos adidas kan du være sikker på ikke blot at finde en Bayern München trøje i forskellige stile, men også i forskellige størrelser. Det bør nemlig altid være muligt for voksne såvel som juniorspillere at hylde deres yndlingsklub.