alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Originals Duffle Bags

 
[4]
Originals Grøn SportstaskeOriginals Grøn Sportstaske

Sportstaske

Originals

Originals Blå Blue Version Remix sportstaskeOriginals Blå Blue Version Remix sportstaske

Blue Version Remix sportstaske

Originals

adidas Originals Duffle Bags er praktiske og simple

adidas Originals Duffle Bags er en serie af stilige tasker i nylon og polyester. Designet er simpelt og holdt helt ensfarvet med de klassiske adidas 3-Stripes og Trefoil-logoer som eneste pynt og tegn på, at du tager del i fortællingen om adidas. Taskerne er enkle og praktiske og velegnede til at transportere lige netop det, du behøver, når du skal frem og tilbage mellem for eksempel dit hjem og motionscentret. Derfor er adidas Originals Duffle Bags altid et nemt og praktisk valg. De er rummelige uden de store dikkedarer, men alligevel smarte og holdt i et design, der er tidssvarende uden at være prangende.

Originals Duffle Bags til kvinder og mænd

Originals Duffle Bags-serien er primært designet til kvinder. Mininylonsportstasken fås i enten sort eller feminin pink med skinnende satinoverflade som baggrund for adidas-logoet. Tasken har plads til lige de mest nødvendige ting til din træning såsom shorts, sports-BH og håndklæde, så du kan få nytte af den, når du for eksempel tager fra din arbejdsplads til dit træningscenter. Er du til det mere sprælske, kan du også få den i et livligt blomstermønster, der er designet i samarbejde med HER Studio London. Endelig har mændene også fået lov til at få deres Originals Duffle Bags – dog lidt større og holdt helt i sort.

Originals Duffle Bags – mere end bare til sport?

adidas Originals Duffle Bags er måske oprindelig lavet til sportstøj, men hvem siger, at den ikke kan bruges til mere end det? Den store, maskuline model fungerer i hvert fald glimrende som en allround-rejsetaske, og mini-Originals Duffle Bag’en er så stilet, at den sagtens kan fungere som en håndtaske til at have det nødvendigste med i hverdagen – eller bare rar at have hængende over skulderen, når du spadserer ned ad gaden. Men det er din afgørelse, hvor du synes, at tasken passer bedst. De fleste af os går jo i tøj, der oprindeligt kun var lavet til sport eller arbejde – tænk på tennissko og comboybukser!