alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Hvide hættetrøjer

 
[37]

Hvide hættetrøjer åbner nye kombinationsmuligheder til dit look

De er cool, de er ungdommelige og de er sporty. Hvide hættetrøjer er modesportens favorit-item, som bæres af alle med stil. Indbygget hætte er en designmæssig detalje med funktionalitet. Op om hovedet med hætten og spænd snøren til. Du er klar til at lade vinden suse forbi ørerne, når du træner i hvide hættetrøjer. Den bløde bomuld er vanedannende. Ovenikøbet er den skabt med mening takket være Better Cotton-initiativet, hvor vi arbejder for forbedret global bomuldsdyrkning. Høj hals lukker af for vinden, mens huller til tommelfingrene giver dig en handskelignende fornemmelse. Du er i ét med dine hvide hættetrøjer, når de sidder som skræddersyet til din overkrop. Til de ekstra kolde træningsdage får du glæde af en foret hætte samt høj halskrave. Lommer med lynlås holder dine hverdagsting på plads, så du kan være aktiv uden at tabe dem undervejs.

Hvide adidas hættetrøjer: super allround-overdele i renhedens farve

Hvid er en kølig farve, som er perfekt i varmt vejr. Eller i de mørke måneder, når du skal være ekstra synlig. Løft din træning til næste niveau med speederen i bund. AEROREADY med den fugtabsorberende effekt tager sig af sveden, så du kan løbe videre med tør krop. En klassisk kængurulomme på fronten til at varme hænderne i. Eller en lynlås, der lader dig komme ind og ud af trøjen i rekordfart. Justér selv op og ned for ventilationen, så din kropstemperatur forbliver optimal på farten. Cropped hvide hættetrøjer til unge mennesker med kig til navlen. Eller oversize designs for et maksimalt casual udtryk. Alle og enhverkan opretholde en streetsmart hiphop-attitude iklædt hvide hættetrøjer. Hvid kombineret i mange forskellige toner, eller sammen med dine yndlingskulører. Din hoodie er både din træningstrøje og din hverdagstrøje i skole og fritid. adidas-logoet holder fanen højt med kvalitetstekstiler, atletiske snit og innovativ teknologi.