alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Duffle bags

 
[39]

Duffle bags: taskedesigns med plads og nem adgang til alle dine sager

Sommetider er det bare ikke nok at medbringe en clutch eller en gymnastikpose. Hos adidas finder du heldigvis også duffle bags. De store karakteristiske pølsetasker har været anvendt i århundreder og de er stadig lige populære i dag. Det skyldes især det store rum samt de bløde materialer. Her får du plads til alt det udstyr og tilbehør, som du normalt har bøvl med at transportere rundt. Duffle bags med deres blødhed gør det muligt at putte stort set hvad som helst i taskerne takket være fleksibiliteten. Det er ikke uden grund, at de er attraktive som militærtasker. Du kan selvfølgelig pakke din helt egen model med alt det nødvendige og mere til. Skøjter, skateboard, hockeystav, bolde, hjelm – der er plads til de store ting, som ofte er uhandy i andre typer af sportstasker. De rummelige duffle bags kan opbevare nok grej til en hel dag, så tag dem roligt med på overlevelsesture, strandture, festivaler og lignende.

Når små tasker ikke er nok

Det er altid dejlig nemt at komme til din duffle bag. Én stor åbning i toppen giver fri adgang til dit udstyr og tilbehør. Skal du ud på en regnvejrsdag eller i gang med vandsportsaktiviteter eller måske en fisketur. Så kan du altid regne med duffle bags. Især når du vælger en vejrbestandig model med vandafvisende overflader. Ét stort rum er ikke det eneste, du kan glæde dig over. Mange duffle bags er forsynet med flere mindre lommer i enderne eller på siderne, så du også har plads til de mindre ting som pung, nøgler og smartphone. På ryggen i hånden eller over skulderen. Der er mange måder at bære din store taske på, så du kan variere bæremåden optimalt. Står du med beskidt eller vådt tøj efter træning, så er mange duffle bags forsynet med et ekstra rum i bunden, så du kan adskille rent og snavset. Som en ekstra detalje kan du også nyde godt af tasker i genanvendte materialer.