alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

Adilette sandaler

 
[154]
1 / 4
Side:af 4

Friske og behagelige sandaler fra adidas Adilette

Med Adilette serien har adidas produceret en serie sandaler som er behagelige og enkle at have på. Selv om det bare er sandaler og de ser enkle nok ud, har flere af adidas teknikker fra diverse sportssko og sneakers alligevel fået plads, som Cloudfoam-fodseng, der giver bedre affjedring og samtidigt er hurtigttørrende. Du finder også både badesandaler, perfekte til svømmehallen eller en dag i wellness, og mere almindelige sandaler til hverdagsbrug hjemme ved poolen, på stranden eller på ferien. Med en skoserie der har været på markedet siden 1972, dog med udvikling indenfor både design, materialer og teknologi, ja så har man sko der har siddet på utallige fødder gennem årene og er godt og grundigt gennemprøvet under mange forskellige forhold. Afhængigt af dine ønsker og behov burde du nok kunne finde en sandal til også dit behov her.

Din helt egen stil med Adilette

Adilette seriens sandaler fås i flere forskellige prislejer som hver især matcher de forskellige undergrupper af sandaler. Kravene er ikke de samme til de forskellige formål og dermed står tingene også godt mål med hinanden. Samtidigt er Adilette serien også enormt alsidig, når det handler design og farvesammensætning. Her er et design som burde kunne matche de absolut fleste situationer, inklusive flere hvor du med stolthed kan vise dit tilhørsforhold frem uden at det bliver corny. Skal sandalerne matche med et par badebukser, bikini, badedragt eller andet sports- eller fritidstøj, så er der stor mulighed for at et af de mange designs kunne matche helt fint. 3-Stripes finder du selvfølgelig også her, med vidt varierende grad af synlighed. Her er endda farver og farvekombinationer som kunne passe til de fleste professionelle sportshold, måske en perfekt gave til en du holder af, der bare lever og ånder for lige netop sit hold.