alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Vintage T-shirts

 
[448]
1 / 10
Side:af 10

Vintage T-shirts: fortidens vibes på nutidige klæder

Masser af nye designs og teknologier finder du hvert år hos adidas. Med erfaring siden 1949 har vi været gennem et hav af trends. Det er et privilegium at dykke ned i skatkammeret med fortidens cool stilarter. Vi hylder med glæde det bedste fra arkiverne, så du kan være med på vintage-modens unikke udtryk. Til træning eller hverdag. Vintage T-shirts vækker minderne frem i dit look. Med afsæt i en tid, der var, skaber vi samhørighed mellem nutidens bedste stofkvaliteter og sætter dem sammen med innovativ funktionalitet. Det betyder højaktuel mode, som i højeste grad også kan bruges til sport. Åndbare og svedtransporterende teknologier får bugt med fugt og du kan dyrke sport med tør overkrop. Vintage T-shirts forkæler dig med et attraktivt retro-tvist, så du føler dig hensat til datidens fodbold- eller tennisturneringer, inden internettet tog over.

adidas Originals T-shirts er tøj helt som du kender det

Ingen vintage T-shirts uden Originals-linjen. Kulturarvsserien med Trefoil som kendetegn, er med til at holde vintage-fanen højt. Vi har spolet tiden tilbage for at finde de velkendte vintage-silhuetter med den rette pasform. Masser af blødt bomuld kæler for din hud, når du vælger vintage T-shirts. Vores samarbejde i Better Cotton-initiativet stiller skarpt på den globale bomuldsdyrkning i kampen om at forbedre den. Vintage T-shirts er lige, hvad du har brug for til alle sportsgrene. Fritid, løb, fitness, skateboarding eller noget helt femte. Cropped T-shirts, designs med eller uden ærmer eller en klassisk model med tilpas korte ærmer. Du kan træne dig frem til en sundere livsstil i alle modeller. Ventilerende mesh-indsatser sørger for perfekt luftgennemstrømning, så du også kan give den gas i varme temperaturer. Tiden der var engang, kommer ikke tilbage. Og dog – for vintage T-shirts giver dig en forsmag på de autentiske looks, som igen er oppe i tiden.