alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Vintagetasker

 
[105]
Originals Sort Shopper taskeOriginals Sort Shopper taske

Shopper taske

Originals

Originals Sort RygsækOriginals Sort Rygsæk

Rygsæk

Originals

Originals Sort SkuldertaskeOriginals Sort Skuldertaske

Skuldertaske

Originals

1 / 3
Side:af 3

Legendariske ikoner bragt til live med vintagetasker fra adidas

Bliv en del af den store bevægelse, der hylder nostalgien og bringer det bedste fra fortiden ind i nutiden. Nogle modeller er så skelsættende, at de er svære at lade forgå. De trendsættende og alsidige vintagetasker fra adidas dyrker tidligere tiders uforglemmelige ikoner og giver dem nye ben at gå på med moderne fortolkninger og designs. Fra det spraglede til det strømlinede. Fra det simple farvevalg til det vovede. Altid en trendy adidas Originals taske, der fuldender dit outfit og bringer nye dimensioner til dit look og appeal.

adidas Originals taske - organisering og liv på farten gjort let

Træd ud i byens gader med selvsikre accessories, der løfter og gør hverdagen nemmere. Rummelige vintagetasker med indvendige og udvendige lommer gør det let og ligetil at have de nødvendige ejendele med dig på din vej. Det er slut med at lede forgæves. Sublim ruminddeling styrker organiseringen, så det er ligetil at finde det, du netop står og mangler. Livet gjort simpelt og udseendet skarpt med et væld af vintagetasker, der bakker op om dig, der lever et liv på farten i ægte nomadestil.

Opbakning til dine pakkebehov med variation i størrelse og model

Stor variation i størrelser og modeller støtter op om dine unikke behov, så der altid er en adidas Originals taske, der matcher det, du søger. Pak de nødvendige dele til weekendture og ugentlig træning i en af de større vintagetasker med beklædt bund og behagelige polstrerede remme. Stil din taske fra dig uden at bekymre dig om skader på indholdet eller sving den om armen uden tyngende, gnavende fornemmelser på skuldre og arme. Find vej til skolebænk eller arbejde med en ikonisk 3-Stripes rygsæk, der med sin indvendige stiklomme beskytter din medbragte pc. Hav de mindre ting med dig, når du klikker et minimalistisk mavebælte om livet.