alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Falcon sko

 
[5]

Falcon sko: chunky sneakers til kvinder

Alle jer med hang til sneakers skal se med her. adidas byder som altid på fodtøj til hele familien, og nu kan du glæde dig over en spritny serie, som er specialdesignet til piger og kvinder. De fede Falcon sko er robuste og chunky med bredde og fylde som hovedkendetegn. Du kan blære dig med alt det ydre i omverdenen, men skoenes indre får du for dig selv. Det er ren nydelse at spadsere eller løbe i selskab med det komfortable Torsion System, der sørger for optimal støtte og stabilitet. De stabiliserende barrer tilpasser sig underlaget så snart du lander, så du er klar til næste skridt i perfekt balance. En klassisk EVA-mellemsål i letvægtsmaterialer sørger desuden for stødabsorbering og fleksibilitet. Der er dømt guf for aktive kvindefødder til både hverdag og sport.

Fodforkælelse med adidas Falcon til hver en tid

adidas går altid både op i det indre og det ydre. Det mærkes og ses på kollektionerne fra adidas Falcon, hvor tingene smelter sammen på alle fronter. De innovative teknologier kombineret med overdele i lækkert mesh samt fede farver gør humøret højt. Du kan på komfortabel vis begive dig ud i livet i et par kraftfulde sneakers, der kredser om 90’ernes stilarter. Der er dømt retro på den fede måde, hvor alt fra neonfarver, sølvdetaljer og dyreskindsmotiver skaber larm i gaderne. Det er dad-shoe-vibes med alt, hvad det indebærer af minder, personlighed og blikfang. adidas Falcon er et kæmpe hit til enhver lejlighed. Sig jeans, kjoler, habitbukser eller shorts – skoene kan bære ethvert look. Her får du casual sko med et streetsmart præg og dermed kan du troppe op på den røde løber eller begive dig ud i den urbane betonjungle. Med Falcon sko er du godt på vej og den uendelige farvepalet gør det svært at vælge!