alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Sorte jakker

 
[266]
Mænd Løb Sort Run It jakkeMænd Løb Sort Run It jakke

Run It jakke

Mænd Løb

Mænd Originals Sort AnorakMænd Originals Sort Anorak

Anorak

Mænd Originals

1 / 6
Side:af 6

Sorte jakker: et farvehit der aldrig fejler

Den er brugt uendeligt på røde løbere og til modeshows. Sort er farven, som altid er stilsikker, også i sportsøjemed. Sorte jakker er det bærende element i dit look. Overtøj, som danner grundlaget for beskyttelse og mode på samme tid. Sorte jakker hele året rundt. Indled foråret i den tidløse farve. Hos adidas står vi for teknologien, så du kommer tør gennem byger og blæst. Du vil med glæde vente på skift i vejret, der giver dig mulighed for at bruge dit nye overtøj effektivt. RAIN.RDY holder tæt, når du skal fra A til B. De veludviklede beskyttelsesmembraner giver ikke plads til vanddråberne indenbords. Sommerens komme er længe ventet. Sorte jakker er også veste og lette jakker, som lige tager den kølige luft, der sænker sig efter solnedgang. Vindbrydende overflader afviser luften og din krop forbliver tilpas velisoleret.

Sorte adidas-jakker fuldender enhver påklædning

Når efteråret og vinteren sætter ind, kommer sorte jakker dig igen til undsætning. Du vil elske komforten fra dunjakkernes bløde naturfyld. Samt nyde bevægelsesfriheden fra strækbare stoffer, der lader kroppen udfolde sig til topkarakterer. Afvis kulden med høje kraver og træk hætten over hovedet for dobbeltbeskyttelse over en hue. Masser af genanvendte materialer sikrer en reducering af emissioner. Hele bæredygtighedsprincippet er fremtiden og sorte jakker er naturligvis en del af det. Brug jakkerne kreativt og match dem efter årstiden. En vest under en parka eller en fleece under en dunjakke. Alle vejrtyper kan indtages med højeste aktivitet. Sort er ikke en sart farve. Så brug dit overtøj med fuld kraft på offroad trails, tag pisternes udfordringer med komforten i behold og vandr løs på alle tider af døgnet. En sort løbejakke med UV-beskyttelse og ventilationspaneler sørger for behagelig kropstemperatur. Og på løjperne giver farven automatisk varme fra solen. Sort er en helårsfarve, som du aldrig går forkert af.