alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Hvid · Superstar

 
[48]

adidas Superstar i hvid: Så bliver det ikke mere klassisk

Legendarisk og ikonisk. Superlativerne flyver om sig og med god grund. Der skal mange år på bagen med kontinuerlig og eksplosiv succes til, før man kan få de smukke prædikater på sig. adidas Superstar i hvid er cool streetwear-sko, som er med til at forandre verden. Iklæd dig dit eget par og udlev dine drømme ligesom mange af skoenes fans har gjort før dig. De flade såler og skåltåen. Det skorter ikke på detaljer og let genkendelighed, når snakken falder på hvide Superstar. Siden det første par indtog alverdens basketballbaner i 1969, har skoene betrådt alle typer af underlag. Samarbejder med verdensstjerner inden for musikkens verden har bragt adidas Superstar i hvid fra sportens scene til musikkens piedestal og videre ud i alle mulige segmenter, hvor skoene stadig bringer smil på læben, for hvem kan undvære så stor en bestseller gennem mere end fem årtier?

Hvide adidas Superstar gør sit indtog til alle anledninger

En plan og fleksibel gummisål holder dig godt fast på ethvert underlag. Du har optimeret føling med underlaget, når du begiver dig ud på nye eventyr i et par hvide Superstar. Den rene, uskyldige og klassiske hvide farve slår alt og alle med sin alsidighed. Læg dertil de takkede 3-Stripes samt Originals-detaljer, du aldrig vil glemme. Atleter, musikere og hverdagsfolk med hang til street-attitude vil aldrig gå galt i byen med et par sprøde adidas Superstar i hvid om fødderne. Helt hvide designs er renheden selv. Eller hvad med et par med striber og hæltop i din yndlingsfarve? Det er hele familiens yndlingssko – fra baby til teenagers, voksne eller seniorer. Hvide Superstar har ingen aldersbegrænsning, men begejstrer i alle segmenter. De bløde læderoverdele og de karakteristiske små åndehuller langs siderne er komfort om dine fødder sammen med ethvert look.