alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Continental 80

 
[3]

Ægte vintagestil med adidas Continental 80

Legendariske klassikere bragt til dig med adidas Continental 80. Siden slutningen af 80’erne har dette modeikon i et minimalistisk appeal vakt glæde på globalt plan. Oprindeligt skabt til øget performance på tennisbanen. Siden adopteret til hverdagen. Continental adidas bringer dig fra træning til byrummet i ægte vintagestil tilsat moderne materialer og teknologier. OrthoLite® er den åndbare og letvægtige indersål, der bringer store mængder af komfort og ydeevne til din hverdag. Let EVA-mellemsål absorberer stød, så hver skridt føles som en leg. Kraftige overdele i læder og ruskind er en del af et hele. Snørebånd eller velcro? Valget er dit.

adidas Continental bringer det alsidige til hverdagen

Dyrk det strømlinede minimalistiske look i et par alsidige retro adidas Continental 80. Bliv en del af en bevægelse, der hylder fortidens uforglemmelige ikoner og bringer dem ind i nutiden. Det klassiske farvevalg og de mange skarpe linjer gør dette fodtøj til en uundværlig del af enhver skohylde. Mere til det skæve? Trendsættende farvekombinationer fuldender dit look og giver ekstra kant til et simpel outfit. Kombiner dine adidas Continental med alt fra dine favoritjeans til sportstøj. Fra råt streetwear til det sporty. Mulighederne for at variere tager ingen ende. Omfavn kreativiteten. Leg med udtrykket.   

Den legendariske arv bragt til nutiden

Vi har vinket farvel til stort hår og permanent. Aerobic er erstattet af high intensity og yoga. De glade 80’er toner lyder ikke længere i radioen. I alt det er der dog noget, der har overlevet. Nogle ting er simpelthen for skelsættende til at lade forgå. adidas Original Continental har i årtier dikteret normerne for stil. Genopliv den legendariske arv med et drys af retro. Det er fortsat tilladt at lade fodtøj fragte dig til aerobic. Du kan også blot nøjes med at indtage gader og stræder i ægte retro stil. Eller måske tennisbanen fortsat kalder?