alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Sorte T-shirts

 
[313]
1 / 7
Side:af 7

Sorte T-shirts passer til det meste

Her er T-shirts som er skabt til både at være behagelige, både bare som hverdagstøj og som en del af et træningsoutfit. Sorte T-shirts har også fordelen af at kunne kombineres med så godt som alle farver, uden problemer.  Flere har også lidt ekstra design og for eksempel finder du flere med adidas klassiske Trefoil logo. Andre igen har det mere stilistiske 3-Stripes logo. Så der er i sandhed noget til de fleste. Naturligvis er der også de helt rene linjer, med eventuelt bare et diskret logo, navn eller grafik. Valget er måske ikke altid helt enkelt, men valget er dit og vi har gjort vores for at sikre, at du kan træffe et valg du vil være tilfreds med.

Vær dig selv med en sort T-shirt efter din stil

Næsten uanset hvem du er, hvad din stil er, så vil du kunne finde sorte T-shirts du vil kunne føle dig behageligt til mode i og som kan passe til din personlige stil. Det kan være en tur på stranden, i byen med venner eller slappe af hjemme. En lækker T-shirt passer fint til de situationer. Holdbarheden er også rigtigt god, samtidigt med at flere af trøjerne er fremstillet så de er ekstra bløde og behagelige. Du kan også bære vores sorte T-shirts med god samvittighed, da alt bomuld vi bruger er produceret i overensstemmelse med kravene fra Better Cotton Initiative og dermed er produceret bæredygtigt, med omtanke for både naturen og arbejderne.

Smart design og smart funktionalitet

Design og funktionalitet går hånd i hånd, hvad enten du vælger en klassisk model, en ærmeløs eller et af de mange andre, smarte designs af vore sorte T-shirts. Her er tænkt over såvel udseende, som komfort og funktionalitet. Primært er de måske designet til når du er aktiv, men de kan altså lige så vel bruges til hygge hjemme, eller ude med vennerne. Uanset hvordan du bruger dem, vil du også her kunne få inspiration til kombinationer til både det aktive og det mere casual liv, ved at kigge på de forskellige eksempler her.