alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Black Friday: Joggingbukser til kvinder

 
[23]
Kvinder Originals Pink Cuffed træningsbukserKvinder Originals Pink Cuffed træningsbukser

Cuffed træningsbukser

Kvinder Originals

Black Friday: joggingbukser til kvinder – så er dine sportsben sikret!

Du skynder dig ud af nederdelen eller jeansene, når du kommer hjem fra skole eller job. Komforten venter lige om hjørnet i dine joggingbukser. De bløde letvægtsmaterialer er velegnede til både sport og afslapning. Du skal blot selv vælge pasform efter dine behov i vores Black Friday: joggingbukser til kvinder. Et par tætsiddende bukser holder styr på muskler og vibrationer takket være deres kompressionsevne, mens løse pasformer også er forsynet med elasthan, så du aldrig bliver begrænset i dine udfoldelser. Black Friday: joggingbukser til kvinder er mode og funktionalitet i ét. Samarbejder med kendte designere giver dig de nyeste former, farver og grafiske udtryk, mens sponsorater af professionelle atleter giver input til alt det funktionelle. Giv den gas med dine ben, og hold dem tørre! AEROREADY sikrer svedtransportering, så du ikke bliver gennemblødt. Mange af bukserne er forsynet med isoli på bagsiderne, hvilket bidrager med ekstra blødhed mod huden.

Fredags-outlet med joggingbukser til kvinder: en uforglemmelig shopping-fredag!

Rabatter af forskellige størrelser er det, der først springer i øjnene, og er hele kernen i fredags-outlet med joggingbukser til kvinder. Men du får så meget mere! Bæredygtighed er noget, vi har med i alle processer. Eksempelvis i form af Primegreen, hvor du får genanvendt polyester, så ingen ny plastik er brugt under fremstillingen. Der er dermed dømt reducering af emissioner og ressourceforbrug. Vores engagement i Better Cotton-initiativet er yderligere med til at sætte en tyk streg under vores miljøbevidste indsats. Der arbejder vi nemlig for en global forbedring af bomuldsproduktionen. Snøre i taljen samt brede elastikker sikrer den mest optimale pasform iklædt dine nye joggingbukser. Elastikker omkring anklerne sørger desuden for, at bukserne holdes på plads, når du løber eller sparker ud efter en bold. Rummelige lommer er din praktiske opbevaringsløsning, så du kan have de personlige ting med til sport.