alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

CYBER MONDAY: SKO TIL KVINDER

 
[27]

Black Friday: sko til kvinder – et unikt fodaftryk med adidas

Når fundamentet på dit look skal være i orden, er adidas det oplagte valg. Der er naturligvis tale om fodtøj, så dine fødder bliver klædt på til at yde på ypperste niveau. Black Friday med sko til kvinder er din mulighed for at få fingrene i et eller flere par højteknologiske sko. Naturligvis med betydelig rabat. Som aktør på de største sportsscener kan du med adidas være sikker på et mærke, som aldrig går på kompromis med kvaliteten. Prisen kan vi dog godt skrabe noget af på novembers helt store udsalgsdag! Glæd dig til al den herlige teknologi, der kommer dig til gavn! Boost-såler er vejen frem til dig, der vil have højydende såler med maksimal returenergi. Så er ingen skridt spildt, og energikapaciteten udnyttes til fulde. Eller lad Bounce løfte dine fødder op på et højere niveau – kombineret med stødpuder, der tager imod de hårde landinger.

November-shopping-dag med sko til kvinder: kræs for handlende!

Dagen hypes med manér. Men der er også grund til det. Der er nemlig super mange uundgåelige tilbud at se frem til. Novembers shoppingdag, Black Friday, med sko til kvinder er din mulighed for at gøre et røverkøb af højeste kvalitet. Oven i fordele som prisbesparelser og innovativ teknologi kan du også lægge bæredygtighed. Fodtøj af genanvendte materialer er vejen frem. Det finder du eksempelvis i form af Primegreen, hvor der ikke er brugt nogen former for ny plastik. Når dine fødder skal passe som fod i hose, vælger du blot et par sko med Primeknit, der er en sok-lignende konstruktion, som smyger sig om fødderne. Skal det være ekstra nemt er Black Friday sko til kvinder med laceless-designs vejen frem. Så skal du ikke bekymre dig om snørebånd, der går op. Plej din form gennem regn, sol og vind. Der er sko til sportsbrug hele året rundt.