alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Black Friday: Sko til kvinder

 
[667]
BRUG 449 KR. FOR AT FÅ 20 % EKSTRA RABAT*

SPAR MED CYBER MONDAY-TILBUD

Gør det til din bedste jul nogensinde og kom ræset i forkøbet. Brug 449 kr. eller mere, og så giver vi dig 20 % ekstra rabat*.
Ultraboost 5 DNA Running Sportswear Lifestyle sko
Ultraboost 5 DNA Running Sportswear Lifestyle sko
Ultraboost 5.0 DNA sko
Terrex Swift R3 GORE-TEX vandresko
Terrex Free Hiker GTX vandresko
Terrex Free Hiker XPL GTX støvler
Terrex Swift R3 GORE-TEX vandresko
Adilette Aqua badesandaler
Supernova sko
Advantage Base sko
Advantage Base sko
Ultraboost 4.0 DNA sko
Ultraboost 4.0 DNA sko
Ultraboost 4.0 DNA sko
NMD_R1 V3 sko
NMD_R1 sko
Response CL sko
OZWEEGO sko
Terrex Swift R2 GORE-TEX vandresko
Ultraboost 22 sko
ULTRABOOST 22 SKO
Nizza Bonega X sko
ZX 5K BOOST sko
OZWEEGO sko
Astir sko
Breaknet Plus sko
Run 60s 2.0 sko
Supernova sko
Predator Edge.3 Multi Ground fodboldstøvler
Ultraboost 4.0 DNA sko
Astir sko
Ultraboost 5.0 DNA Running Sportswear Lifestyle sko
NMD_R1 sko
Superstar sko
Forum Bold sko
Ultraboost 19.5 DNA Running Sportswear Lifestyle sko
OZWEEGO sko
ZX 8020 sko
NMD_R1 sko
Superstar sko
Stan Smith Primegreen Special Edition Spikeless Golf sko
Terrex Free Hiker GTX vandresko
QT Racer 2.0 sko
1 / 14

Black Friday: sko til kvinder – et unikt fodaftryk med adidas

Når fundamentet på dit look skal være i orden, er adidas det oplagte valg. Der er naturligvis tale om fodtøj, så dine fødder bliver klædt på til at yde på ypperste niveau. Black Friday med sko til kvinder er din mulighed for at få fingrene i et eller flere par højteknologiske sko. Naturligvis med betydelig rabat. Som aktør på de største sportsscener kan du med adidas være sikker på et mærke, som aldrig går på kompromis med kvaliteten. Prisen kan vi dog godt skrabe noget af på novembers helt store udsalgsdag! Glæd dig til al den herlige teknologi, der kommer dig til gavn! Boost-såler er vejen frem til dig, der vil have højydende såler med maksimal returenergi. Så er ingen skridt spildt, og energikapaciteten udnyttes til fulde. Eller lad Bounce løfte dine fødder op på et højere niveau – kombineret med stødpuder, der tager imod de hårde landinger.

November-shopping-dag med sko til kvinder: kræs for handlende!

Dagen hypes med manér. Men der er også grund til det. Der er nemlig super mange uundgåelige tilbud at se frem til. Novembers shoppingdag, Black Friday, med sko til kvinder er din mulighed for at gøre et røverkøb af højeste kvalitet. Oven i fordele som prisbesparelser og innovativ teknologi kan du også lægge bæredygtighed. Fodtøj af genanvendte materialer er vejen frem. Det finder du eksempelvis i form af Primegreen, hvor der ikke er brugt nogen former for ny plastik. Når dine fødder skal passe som fod i hose, vælger du blot et par sko med Primeknit, der er en sok-lignende konstruktion, som smyger sig om fødderne. Skal det være ekstra nemt er Black Friday sko til kvinder med laceless-designs vejen frem. Så skal du ikke bekymre dig om snørebånd, der går op. Plej din form gennem regn, sol og vind. Der er sko til sportsbrug hele året rundt.