alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Black Friday: T-shirts

 
[835]

Black Friday: T-shirts – det er altid tid til korte ærmer!

Brystkasse, mave, ryg og armhuler er de steder, hvor der normalt svedes rigtig meget. Det er vi altid obs på i vores designprocesser. Derfor får du T-shirts, som tilpasser sig din intense træning. Black Friday: T-shirts er fordelagtige priser og komfortable overdele i massevis med innovative teknologier, der er klar til at yde effektiv hjælp. Tag for eksempel AEROREADY, der skaber svedtransportering og dermed holder din overkrop tør. Nyd også godt af FreeLift-systemet, der sørger for at holde din T-shirt på plads, så den ikke kryber op, når du løfter armene op over hovedet. Black Friday: T-shirts er rabatter, du ikke kan modstå. Der er dømt prisforæringer, så du kan træne både indendørs og udendørs samt i al slags vejr. De langærmede T-shirts med UV-faktor yder ekstra beskyttelse, når solen er hård. Iklæd dig en ærmeløs model til vægtløftning og alle de arm-krævende sportsgrene, som basketball eller volleyball, og få det optimale ud af dine bevægelser.

Fredags-kup med T-shirts: slå til, og nyd pristilfredsstillelse!

T-shirts til hele familien. Sortimentet er for alle. Så I kan få glæde af tilbuddene. Lad ungerne krybe i klub-kits med logo af deres yndlingshold – naturligvis kombineret med adidas-logoet. Vores sponsorater af tophold kommer til udtryk på mange kollektioner, mens samarbejder med stjernedesignere giver vores T-shirts helt nye udtryk. Fredags-kup med T-shirts er dog andet end uundgåelige priser. Bæredygtighed er også inkluderet. Vores engagement i Better Cotton-initiativet arbejder for en forbedret bomuldsproduktion globalt. Eller hvad med Primegreen, hvor vi er oppe på 100 procent genanvendt polyester uden brug af ny plastik. Lave priser, mode, funktionalitet og komfort. Du får det hele på Black Friday: T-shirts! Sømløse syninger kombineret med åndbare letvægtsmaterialer er vanedannende. Skal der ekstra styr på overkroppen, er tætsiddende T-shirts med kompression lige sagen. Materialerne understøtter og reducerer nemlig vibrationer under bevægelser.