alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Black Friday: Sko til mænd

 
[587]
BRUG 449 KR. FOR AT FÅ 20 % EKSTRA RABAT*

SPAR MED CYBER MONDAY-TILBUD

Gør det til din bedste jul nogensinde og kom ræset i forkøbet. Brug 449 kr. eller mere, og så giver vi dig 20 % ekstra rabat*.
VL Court 2.0 sko
Ultraboost 5 DNA Running Sportswear Lifestyle sko
Ultraboost 5.0 DNA sko
Terrex Swift R3 GORE-TEX vandresko
Terrex Swift R3 GORE-TEX vandresko
Terrex Trailmaker GORE-TEX vandresko
Terrex Free Hiker XPL GTX støvler
Adilette Aqua badesandaler
Supernova sko
Ultraboost 22 sko
Advantage Base sko
Ultraboost 4.0 DNA sko
Adizero Ubersonic 4 Tennis sko
Ultraboost 4.0 DNA sko
NMD_R1 V3 sko
NMD_R1 sko
Ultraboost 5 DNA Running Sportswear Lifestyle sko
NMD_R1 sko
Response CL sko
Ultraboost 22 sko
Ultraboost 22 sko
NMD_R1 sko
NMD_R1 V3 sko
Adilette 4.0 sandaler
ZX 5K BOOST sko
Lite Racer Rebold sko
Breaknet Plus sko
Breaknet Plus sko
Run 60s 2.0 sko
Ultraboost 5.0 DNA Running Sportswear Lifestyle sko
Stanniversary Barricade
Ultra 4D sko
NMD_R1 V3 sko
OZWEEGO sko
Adilette 4.0 sandaler
Earlham sko
Continental 80 Stripes sko
Supernova sko
Solarcontrol sko
Questar sko
Terrex Soulstride Trail løbesko
Nebzed Cloudfoam Lifestyle Løbesko
Run Falcon 2.0 sko
1 / 13

Black Friday: sko til mænd – priser, der for alvor kan mærkes!

Der er brug for fodkomfort hver dag, hvad enten du sidder stille på et kontor med fødderne plantet i linoleum, løber maraton eller noget midt imellem. Hos adidas har vi løsningen takket være årtiers teknologisk udvikling kombineret med sponsorater med professionelle atleter, der samtidig bidrager med feedback fra store mesterskaber. Men fordelene stopper ikke her. Black Friday med sko til mænd er bare en yderligere bonus. Store rabatter giver mærkbare pengebesparelser, så du får lidt mere af alt det gode, men til mere fordelagtige priser. Sæt ikke én fod forkert på basketbanen med Bounce i sålerne! Høj energi og stødabsorbering giver komfort på alle typer af hårde underlag – også på dine løbeture på asfalten. Black Friday med sko til mænd er teknologi på stribe. Dyrk sunde skridt i alt slags vejr. Når det regner og er fugtigt, sørger indbygget GORE-TEX® for, at dine fødder holder tørre.

Tilbudsfredag med sko til mænd: opsigtsvækkende rabatter at høste!

Naturlighed ved hvert et skridt. Torsion System er forbundet med en bar på midten, så hæl og forfod hver især kan bevæges fleksibelt. Dette er meget praktisk og uundværligt, når der skal laves mange hurtige stop og accelerationer. Denne sammenhæng sørger samtidig for, at der skabes en hurtig tilpasning til underlaget, når du lander. Black Friday med sko til mænd er god ved dine fødder og din pengepung. Det hele er krydret med bæredygtighed, som også er blevet en del af vores DNA. Primegreen er blot en af udviklingerne, hvor intet nyt plast anvendes i produktionen. Alt sammen er noget, der sætter fokus på miljøforbedring, hvor ressourceforbruget og emissioner reduceres. Har du brug for ekstra åndbarhed om fødderne, vælger du blot et par sko med Primeknit, der med sine strikkede og sok-lignende looks svøber sig om fødderne med forhøjet fleksibilitet. Miljøvenlig højteknologi på tilbud. Hvad mere kan man ønske sig?