alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

CYBER MONDAY: SKO TIL MÆND

 
[132]
Tennis Sort AVACOURT SKOTennis Sort AVACOURT SKO

AVACOURT SKO

Tennis

Løb Hvid Start Your Run skoLøb Hvid Start Your Run sko

Start Your Run sko

Løb

1 / 3
Side:af 3

Black Friday: sko til mænd – priser, der for alvor kan mærkes!

Der er brug for fodkomfort hver dag, hvad enten du sidder stille på et kontor med fødderne plantet i linoleum, løber maraton eller noget midt imellem. Hos adidas har vi løsningen takket være årtiers teknologisk udvikling kombineret med sponsorater med professionelle atleter, der samtidig bidrager med feedback fra store mesterskaber. Men fordelene stopper ikke her. Black Friday med sko til mænd er bare en yderligere bonus. Store rabatter giver mærkbare pengebesparelser, så du får lidt mere af alt det gode, men til mere fordelagtige priser. Sæt ikke én fod forkert på basketbanen med Bounce i sålerne! Høj energi og stødabsorbering giver komfort på alle typer af hårde underlag – også på dine løbeture på asfalten. Black Friday med sko til mænd er teknologi på stribe. Dyrk sunde skridt i alt slags vejr. Når det regner og er fugtigt, sørger indbygget GORE-TEX® for, at dine fødder holder tørre.

Tilbudsfredag med sko til mænd: opsigtsvækkende rabatter at høste!

Naturlighed ved hvert et skridt. Torsion System er forbundet med en bar på midten, så hæl og forfod hver især kan bevæges fleksibelt. Dette er meget praktisk og uundværligt, når der skal laves mange hurtige stop og accelerationer. Denne sammenhæng sørger samtidig for, at der skabes en hurtig tilpasning til underlaget, når du lander. Black Friday med sko til mænd er god ved dine fødder og din pengepung. Det hele er krydret med bæredygtighed, som også er blevet en del af vores DNA. Primegreen er blot en af udviklingerne, hvor intet nyt plast anvendes i produktionen. Alt sammen er noget, der sætter fokus på miljøforbedring, hvor ressourceforbruget og emissioner reduceres. Har du brug for ekstra åndbarhed om fødderne, vælger du blot et par sko med Primeknit, der med sine strikkede og sok-lignende looks svøber sig om fødderne med forhøjet fleksibilitet. Miljøvenlig højteknologi på tilbud. Hvad mere kan man ønske sig?