alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Cyber Monday: Mænd

 
[2550]
BRUG 449 KR. FOR AT FÅ 20 % EKSTRA RABAT*

SPAR MED CYBER MONDAY-TILBUD

Gør det til din bedste jul nogensinde og kom ræset i forkøbet. Brug 449 kr. eller mere, og så giver vi dig 20 % ekstra rabat*.
VL Court 2.0 sko
Ultraboost 5 DNA Running Sportswear Lifestyle sko
Ultraboost 5.0 DNA sko
Terrex Swift R3 GORE-TEX vandresko
Terrex Swift R3 GORE-TEX vandresko
Terrex Hikster Low vandresko
Terrex Trailmaker GORE-TEX vandresko
Primegreen Essentials 3-Stripes træningssæt
Adicolor Classics Cutline bukser
AEROREADY Essentials 3-Stripes joggingdragt
AEROREADY Designed for Movement T-shirt
AEROREADY Essentials Chelsea 3-Stripes shorts
Essentials Camo Print T-shirt
Arsenal 21/22 hjemmebanetrøje
Tiro hættetrøje
Adilette Aqua badesandaler
Supernova sko
Ultraboost 22 sko
Advantage Base sko
Tiro 21 træningsbukser
Future Icons 3-Stripes Full-Zip hættetrøje
Adicolor Classics Cutline bukser
Tiro træningsbukser
Adicolor 3-Stripes Cargo bukser
Tiro 21 træningsbukser
1/4 Zip Fleece træningsdragt
Yoga træningsbukser
Tiro 19 træningsbukser
Yoga træningsbukser
Tiro træningsbukser
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue træningsbukser
Ultraboost 4.0 DNA sko
Adizero Ubersonic 4 Tennis sko
Ultraboost 4.0 DNA sko
NMD_R1 V3 sko
NMD_R1 sko
Ultraboost 5 DNA Running Sportswear Lifestyle sko
NMD_R1 sko
Response CL sko
Ultraboost 22 sko
Ultraboost 22 sko
NMD_R1 sko
NMD_R1 V3 sko

Black Friday: mænd – med priser, der batter til sporty gutter

Du husker datoen hvert år. Fredagen efter den fjerde torsdag i november. En dag, hvor det bare er ekstra fedt at handle. Hos adidas er vi med på beatet og byder på kategorien Black Friday for mænd. Her kan alle fyre og herrer få fyldt sportsgarderoben op med tøj, sko og tilbehør. Det er tid til at gå all-in på din yndlingssport eller til at prøve noget helt nyt. Black Friday for mænd giver dig det perfekte udgangspunkt for at få fyldt op til fordelagtige priser. Slå til på dagen, og bliv klar til sport og hverdag iklædt vores kvalitetsprodukter! Der er dømt urban, maskulin og atletisk sportsmode. Vi blander sport og fashion med funktionalitet, så du kan møde op til træning, kamp eller afslapning i dine favorititems. Alle fås selvfølgelig med rabat på årets helt store shopping-dag, hvor priserne stikker af.

Det store udsalgskup: mænd – den ypperste selvforkælelse

Alt er ikke kun mode og funktion. Der er også dømt besparelser. Sammen med noget lige så vigtigt – nemlig teknologi, som gør det topmotiverende og komfortabelt at være aktiv. Nyd godt af små detaljer som reflekselementer, der lader dig jogge synligt i mørke. Eller havd med UV-beskyttende tekstiler, der modstår de skarpe stråler. Pres dig selv til det yderste med innovative teknologier i form af for eksempel Demonskin på toppen af dine fodboldstøvler, der lader lader dig kontrollere bolden optimalt. AEROREADY yder svedtransportering under hede træningspas og holder kroppen tør. Skån dine fødder for stød, og lad Bounce sørge for absorbering samt fremdrift. Dine muskler fra top til tå kan du pakke ind i Techfit, som holder komfortabelt fast og i sidste ende hjælper til en hurtigere restitution. Det store udsalgskup for mænd giver ubegrænsede fordele. Du får du så meget for så lidt. Hos adidas forkæler vi dig maksimalt på denne unikke internationale handelsdag.