alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Black Friday: Tøj til mænd

 
[1567]
BRUG 449 KR. FOR AT FÅ 20 % EKSTRA RABAT*

SPAR MED CYBER MONDAY-TILBUD

Gør det til din bedste jul nogensinde og kom ræset i forkøbet. Brug 449 kr. eller mere, og så giver vi dig 20 % ekstra rabat*.
Adicolor Classics Cutline bukser
AEROREADY Essentials 3-Stripes joggingdragt
AEROREADY Designed for Movement T-shirt
AEROREADY Essentials Chelsea 3-Stripes shorts
Essentials Camo Print T-shirt
Arsenal 21/22 hjemmebanetrøje
Tiro hættetrøje
Tiro 21 træningsbukser
Stadium Fleece Badge of Sport Cuffed bukser
Future Icons 3-Stripes Full-Zip hættetrøje
Adicolor Classics Cutline bukser
Tiro træningsbukser
Adicolor 3-Stripes Cargo bukser
Tiro 21 træningsbukser
1/4 Zip Fleece træningsdragt
Yoga træningsbukser
Tiro 19 træningsbukser
Yoga træningsbukser
Tiro træningsbukser
Essentials Warm-Up 3-Stripes shorts
Own the Run Long Sleeve T-shirt
Camo Series joggingbukser
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue træningsbukser
Adicolor Classics Trefoil Crewneck sweatshirt
Essentials French Terry 3-Stripes Full-Zip hættetrøje
adidas Rekive Crew sweatshirt
Stadium Fleece Badge of Sport Cuffed bukser
Reveal Essentials joggingbukser
Future Icons bukser
Quarter-Zip trøje
Essentials French Terry Tapered Cuff 3-Stripes bukser
Adicolor Classics Trefoil hættetrøje
Athletics Tiro træningsdragt
AEROREADY Tricot Quarter-Zip træningsdragt
Manchester United Graphic sweater
Adicolor Classics Trefoil T-shirt
Adicolor Contempo Tailored Cargo kønsneutrale bukser
Graphic Mellow Ride Club Long Sleeve trøje
Adicolor Trefoil joggingbukser
AEROREADY Designed for Movement T-shirt
Adicolor Classics Firebird Primeblue træningsbukser
AEROREADY Designed 2 Move Feelready Sport Logo T-shirt
The Padded Cycling bibshorts

Black Friday: tøj til mænd – tid til træning, gutter!

Vi rammer alle segmenter med vores funktionelle tøj, der er lige behageligt at have på, hvad enten den står på sport eller afslapning. Black Friday: tøj til mænd giver det hele en ekstra dimension. Her får du både design og teknologier sammen med favorable priser. adidas-tøj er båret af alt fra eliteatleter til nybegyndere. Innovation er med til at gøre tøjet komfortabelt på mange måder. Dyrk dine favoritsportsgrene med maksimal effekt. AEROREADY er klar til at lede sved og fugt væk fra huden, så du holder tør. Truer vind og kulde, så er tøj med COLD.RDY skabt til at holde den slags elementer ude. Black Friday: tøj til mænd slipper dig fri! Elasthan øger nemlig fleksibiliteten og lader dig komme rundt i alle positioner. Lad Techfit gøre resten af arbejdet! Teknologien holder optimalt om musklerne, så du opnår støtte og kompression under sport. Dermed er vejen til hurtigere restitution banet.

November-outlet med tøj til mænd: en handel du ikke fortryder!

Pengebesparelser sammen med adidas. Det bliver ikke bedre, når der skal shoppes sportstøj med favoritlogoet, som også er vant til at klæde professionelle atleter på til konkurrencer på ypperste niveau. Du kan altid regne med kvaliteten og designet. November-outlet med tøj til mænd gør nemlig en forskel på prisen, men ikke på kvaliteten. Den går vi aldrig på kompromis med. Sommer og sol, iskold vinter eller noget imellem. Du finder tøj til alle årets sæsoner. Så du kan mikse på kryds og tværs, alt efter behov og vejr. Black Friday: tøj til mænd er også bæredygtighed. Vores medlemskab i Better Cotton-initiativet er med til at forbedre bomuldsproduktionen globalt. Du kan også iklæde dig tøj med 100 procent genanvendt polyester. Miljøbevidsthed står højt på vores liste, så ressourceforbruget og emissioner kan reduceres.