alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

CYBER MONDAY: PRODUKTER TIL KVINDER

 
[1858]
Kvinder Vandring Sort HOTAKIKvinder Vandring Sort HOTAKI

HOTAKI

Kvinder Vandring

Black Friday: kvinder – en dag med uimodståelige tilbud

Det er dagen, vi alle tæller ned til. Dagen, hvor priserne virkelig rykker ved budgettet og giver dig mere af det gode i din shopping-oplevelse. Black Friday: kvinder er alt lige fra professionelt sportstøj til hverdagens casual og komfortable looks. Fashion og funktion sideløbende med fordelagtige tilbud. Det bliver ikke bedre end på dagen, hvor priserne går i sort. Kvaliteten er naturligvis den samme høje, som du elsker den. Det er dog ikke kun priserne, der kan spares på. Miljøet er også en parameter, vi har i fokus. Du får også bæredygtighed sammen med Black Friday for kvinder. Tøj, sko og tilbehør i lange baner, som er fremstillet i genanvendte materialer. Det er alt fra T-shirts med 100 procent genanvendt polyester til badedragter med nylon spundet ud af brugte fiskenet. Alt sammen er med til at reducere emissioner og ressourceforbruget. Der er dømt omtanke for planeten både nu og i fremtiden.

Super udsalg til kvinder – alt går op i en højere enhed

Spar penge, og få fedt design samt den nyeste teknologi med i købet! Black Friday for kvinder er et slaraffenland med yndlingsprodukter. Giv din løbetur et ekstra skub med Boost-såler, der yder returenergi. I kampens hede kan du altid regne med AEROREADY, som skaber svedtransportering og holder dig dejlig tør undervejs. Bager solen ned? Så forlad dig på integreret UV-beskyttelse, som tager noget af skarpheden fra solens stråler. Dagen med super tilbud til kvinder er din entré til en sportsverden med lutter fordele. Teknologi og mode fra øverste hylde. Du får mere end det. Hver en detalje er gennemtænkt, så komforten stiger yderligere. Sideslidser i trøjer lader dig tage kraftfulde squats uden forhindringer, mens stormkraver lukker af for træk og vind. Nyd yoga, eller hvad som helst, i tøj med elasthan og kompressionseffekt, der mindsker vibrationer under bevægelse. Din krop bliver pakket ind i teknologi og detaljer, som gør det behageligt og motiverende at dyrke sport.