alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Black Friday: Sneakers til kvinder

 
[54]
Sportswear Sort Bravada skoSportswear Sort Bravada sko

Bravada sko

Sportswear

Ultraboost 20 sko
ZX 2K 4D sko
NMD_R1 Spectoo sko
Superstar sko
Swift Run X sko
Continental 80 Stripes sko
Continental 80 sko
Torsion TRDC sko
Ultraboost 20 sko
Adizero Boston 9 sko
VL Court 2.0 sko
Courtpoint Base sko
Continental 80 sko
SL 7200 sko
NMD_R1 Spectoo sko
NMD_R1 Spectoo sko
NMD_R1 Spectoo sko
Torsion TRDC sko
Superstar Primeblue sko
Advantage sko
SL 7200 sko
Continental 80 sko
Falcon sko
Superstar Futureshell sko
Superstar sko
Superstar sko
ZX 2K Boost Pure sko
Continental 80 Primeblue sko
Superstar sko
Courtpoint CL X sko
Yung-1 sko
Supercourt sko
Superstar sko
Coast Star sko
Bravada sko
Coast Star sko
VL Court 2.0 sko
Advantage sko
VL Court 2.0 sko
Pureboost Go sko
X_PLR sko
NMD_R1 Spectoo sko
adidas by Stella McCartney Ultraboost 21 sko
1 / 2
Side:af 2

Black Friday: sneakers til kvinder – vi går tilbuds-bersærk!

Fede sneakers til resten af livet. Hos adidas producerer vi efter den altid enorme efterspørgsel på lækre sportssko, der også kan bruges til hverdag. Indimellem dukker der dog mærkedage op som eksempelvis den sidste fredag i november. Det er naturligvis Black Friday: sneakers til kvinder. Hverdagen er fyldt med skridt. Frem og tilbage på arbejde samt efter fyraften. Når der skal vandres og navigeres omkring fra A til B er teknologien selvfølgelig helt på plads. Så bliver det også en sand fornøjelse at være på farten. Black Friday: sneakers til kvinder er nemlig både hverdagens sportsmodesko, men også innovation. Kom endnu hurtigere frem over stepperne med hjælp fra Boost-såler, der på effektiv vis yder returenergi takket være et hav af kapsler, som samtidig agerer som stødabsorbering. Undgå samtidig overophedede fødder med sko-overdele i mesh, der skaber åndbarhed og luftcirkulation, som du ikke vil undvære til varme træningspas.

Kanontilbud med adidas sneakers til kvinder: ingen kompromis!

Larmende sko med cool mønstre og farver, der udviser mod og power, eller klassiske looks med hvidt i hvidt. Eller måske noget midt imellem. Valget er dit i sortimentet med kanontilbud med adidas sneakers til kvinder. Vi går som altid all-in på alle parametre. Design, funktionalitet, kvalitet og selvfølgelig fordelagtige priser. Skal der hoppes højt til volleyball, basketball eller håndbold, så er sneakers med Bounce garant for stødpuder, der får dig i vejret. Men vent, vi har endnu mere at byde på i vores Black Friday: sneakers til kvinder. Bæredygtighed er en del af vores måde at arbejde på, så du, vi og alle andre kan få direkte glæde af genanvendelighed. Det betyder færre ressourcer og emissioner under fremstillingen. Black Friday med sneakers til kvinder er alt, hvad du kan ønske dig. Alt går op i en højere enhed sammen med favorable priser som prikken over i’et.