alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Sweatpants til damer

 
[183]
adidas Sportswear Future Icons 3-Stripes Regular Fit bukser
Essentials French Terry Logo bukser
Versatile Train Woven bukser
Tiro Essential bukser
Adicolor Essentials Slim joggingbukser
Pintuck kønsneutrale bukser
Allover Print Cuffed joggingbukser
Allover Print Cuffed joggingbukser
Essentials French Terry 3-Stripes bukser
adidas x Karlie Kloss joggingbukser
Primeblue Relaxed Wide Leg bukser
Primeblue SST Plus Size træningsbukser
7/8 Linen Wide Leg bukser
Slim Cuffed bukser
Karlie Kloss x adidas Crop bukser
adidas x Karlie Kloss Flared bukser
Adicolor Essentials Plus Size bukser
Cuffed bukser
Joggingbukser
Adicolor Classics Woven Back Cuff joggingbukser
Essentials Cotton 3-Stripes ventetøj bukser
Tiro 21 træningsbukser
Condivo 22 træningsbukser
Tiro 21 joggingbukser
Essentials French Terry 3-Stripes bukser
Essentials Cotton 3-Stripes ventetøj bukser
Condivo 22 træningsbukser
ADIZERO PANT
Essentials Studio Lounge 3-Stripes bukser
Tiro 21 joggingbukser
adidas by Stella McCartney TruePace Woven bukser
Tiro Essential bukser
Tiro Essential bukser
adidas x Karlie Kloss joggingbukser
Essentials Studio Lounge 3-Stripes bukser
Essentials Single Jersey 3-Stripes bukser
Primegreen COLD.RDY bukser
Sweden Condivo 21 træningsbukser
Thebe Magugu Tiro Plus Size træningsbukser
Arsenal FC x adidas by Stella McCartney Woven bukser
Real Madrid Condivo 22 Training bukser
adidas Tiro x Thebe Magugu træningsbukser
Tiro Pride træningsbukser
1 / 4
Side:af 4

Sweatpants til damer, til lige det du vil

Her finder du lange bukser til en bred vifte af sport, eller bare afslappet fritidsbrug. Træningsbukser, joggingbukser, eller sweatpants til damer er alle beskrivelser du kan matche på bukser i denne kategori. Flere skabt med fokus på forskellige former for fysisk aktivitet og for at give størst og bedst mulig komfort, hvor du end måtte ønske at bruge dem. Her er både de som er lette og åndbare og de som er bedre til at omvendt holde på kropsvarmen, alt sammen så de passer dit behov og din aktivitet.

Vis din passion med dame sweatpants med hold logo

Flere af bukserne giver mulighed for at vise din passion for dit favoritlandshold, sportshold eller sportsgren, da adidas også leverer tøj til en række af netop disse. Det indbefatter naturligvis også joggingbukser som dem du finder her. Strækbare og åndbare materialer er også nærmest en rød tråd gennem disse joggingbukser til damer, hvis ikke bukserne er behagelige og giver god bevægelsesfrihed. Men funktionalitet og komfort er ikke alt, så pasform og design er også tænkt ind i hver enkelt model. Vi er jo heldigvis ikke ens og derfor skal der også være plads til individualitet.

Vær en del af noget større

Hvis du har en favoritsport eller et favorithold, så er det muligt du finder en del af deres dragt her, perfekt til hvis du skal heppe på dem, vil vise hvor din sympati ligger, når du træner eller når du bare er ude, helt afslappet. Men her er også så mange farver og designs at du burde kunne være i stand til at finde lige de sweatpants til damer, som enten matcher dit træningshold eller til din helt personlige smag og stil, hvad enten du er en der træner hver dag eller du bare træner når nogen slæber dig ud af huset. Vigtigst er at du skal føle dig godt tilpas med dem, ude og hjemme.