alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Black Friday: Fodbold produkter

 
[465]
1 / 10
Side:af 10

Black Friday: fodboldprodukter – spark moden i gang

Fodboldmode bliver konstant fornyet, og hver måned kan du finde nyheder med fodboldtøj og -tilbehør hos adidas. I sektionen med Black Friday: fodboldprodukter kan du endda bestille beklædning, fodtøj og tilbehør hjem til en ekstra god pris. I denne kollektion får fodboldfans og spillere mulighed for at nyde den samme høje kvalitet til en nedsat pris på både nyheder og modeller fra tidligere sæsoner. Du kan nemt klikke dig rundt og finde frem til det rette fodboldprodukt til dig. Skal det være med eller uden sok? Med eller uden snøre? Foretrækker du at have lommer, eller vil du helst være fri? Det store udvalg tilbydes i mange farver, mønstre og designs til alle mænd, kvinder, piger og drenge, som er glade for fodbold.

Klæd dig på som dine idoler med Black Friday: produkter til fodboldfans

adidas er stolt sponsor af topfodboldklubber i Europa, og du kan stolt bære din klubs skjold til træning og hverdag. Hvis nogle af verdens bedste fodboldspillere bærer det samme tøj til træning, opvarmning og kamp, ved du, at der er tale om Black Friday: fodboldprodukter til fodboldfans i høj kvalitet og endda til en ekstra god pris. Her kan fans nyde faktorer som silkeblødt stof og svedtransportering, som holder dig tør og giver dig mulighed for at fokusere på hvilken som helst aktivitet. Den moderne fodboldspiller går højt op i at se godt ud både på og uden for grønsværen, og derfor følger tøjet og tilbehøret i denne kollektion naturligvis de seneste modetrends inden for athletisure. Dette indebærer blandt andet anvendelse af den seneste teknologi som Techfit-kompression og strategisk placering af mesh-ventilering, så du kan holde en behagelig kropstemperatur. Fodboldmode handler først og fremmest om at føle sig godt tilpas, så du kan levere de bedste resultater, uanset om du sparker til en bold, løfter vægte, løber en tur eller tilbringer tid med dem, som du holder af. Det vil du bogstaveligt talt mærke, når du shopper Black Friday: fodboldprodukter fra adidas.