alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Black Friday: Sneakers

 
[653]
1 / 14

Black Friday: sneakers – til sneakerheads og alle andre sko-entusiaster!

De er primært designet til sportsbrug, men er lige så populære til hverdagens trin og skridt. Sneakers er topfede sportssko, men også til dagligdagen. Hos adidas byder vi den sidste fredag i november på Black Friday med sneakers, så du kan gå shop-amok i alle favoritterne. Til sportstøj, jakkesæt, jeans eller kjoler. Der er dømt sportssko, som kan matches med alle typer af outfit. Der er kræset for designet som altid. Uanset om du er til vintage-looks i et par klassiske modeller, eller futuristiske designs, der kunne lade dig lande på månen, så dækker vi alle genrer. Fælles for alle sneakers i vores Black Friday: sneakers, er, at de er enormt komfortable at have på. Der er naturligvis også tænkt teknologier ind i designprocesserne. Sneakers med Boost sender dig frem over stepperne takket være såler med energireturnering. Står den på streetbasket efter skole, vælger du blot et par med Bounce, som er proppet med stødabsorbering, der giver en hoppende fornemmelse.

November-fest med sneakers: et skobrag med tilbud!

Hos adidas får du ikke blot tilfældige sneakers. Vores sponsorater af professionelle atleter giver det hele en ekstra dimension. Det betyder sneakers med indmad af højeste tekniske funktionalitet, så dine fødder kan nyde komfort – også i hverdagen. Black Friday: sneakers er vores November-fest, som tilgodeser både børn, unge og voksne. Så kan hele familien blive smart klædt på efter tidens trends. Oveni de fordelagtige priser får du bæredygtighed med masser af genanvendte materialer, der reducerer emissioner og ressourceforbruget. Primegreen er teknologien, hvor intet nyt plastik anvendes under fremstillingen. Black Friday: sneakers er rabatter, du ikke kan modstå. Her er chancen for at gøre en ekstra god handel. Skal du gå mange skridt i våde elementer, er sneakers med GORE-TEX® et oplagt valg. Vandtætte membraner kombineret med åndbarhed holder dine fødder tørre hele vejen. Her er noget for alle!