alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Black Friday: Sneakers til mænd

 
[40]
Originals Hvid Superstar skoOriginals Hvid Superstar sko

Superstar sko

Originals

Ultraboost 21 sko
OZWEEGO sko
OZWEEGO sko
ZX 2K Boost 2.0 sko
ZX 2K Boost Pure sko
ZX 2K 4D sko
ZX 2K Boost sko
ZX 6000 Juventus sko
ZX 1000 Retro sko
Superstar Primeblue sko
ZX 8000 Minimalist Icons sko
Torsion TRDC sko
Superstar sko
ZX 2K Boost sko
ZX 2K Boost sko
ZX 700 sko
NMD_R1 Spectoo sko
Continental 80 Primeblue sko
SUPERSTAR
SUPERSTAR
Team Court sko
Grand Court Base Beyond sko
Samba Super Suede sko
Advantage sko
NMD_R1 Spectoo sko
Team Court sko
Superstar sko
Strutter sko
ZX 1000 sko
Nite Jogger sko
Grand Court SE sko
Pureboost Go sko
ZX 2K Boost Futureshell sko
Courtmaster sko
Superstar sko

Black Friday: sneakers til mænd – der er penge at hente!

Sneakers-trenden blev for alvor startet sammen med hiphop-kulturen. Men fede sneakers har alle dage været at finde hos adidas. Siden 1949 har vi forkælet masser af sportsfolk på alle niveauer med sportssko. Efter at den sidste fredag i november er blevet en national shoppingdag, er der skåret yderligere ned på priserne. Black Friday: sneakers til mænd byder på attraktive tilbud – naturligvis sammen med funktionalitet, fede designs og teknologi. Løb bliver bare en tand sjovere og mere effektivt med Boost i sålerne. Masser af små kapsler sørger for energireturnering, så du får mere ud af dine anstrengelser. Det gælder uanset, om du bruger dine sneakers til løb eller blot elsker raske traveture. Ingen Black Friday: sneakers til mænd uden Torsion System. Det todelte system giver individuel frihed til hæl og forfod i bevægelserne, samtidig med at midterstykket forbinder delene samt skaber underlagstilpasning og stabilitet.

National tilbudsdag med sneakers til mænd: drømmen er en realitet!

Voksne mænd med sneakers om fødderne. Det er et helt normalt syn i det ganske land. Ofte står der adidas på skoene. Da vi forener design og funktionalitet, så dine fødder både har det godt ved hvert et skridt og samtidig ser godt ud. Der er dømt national tilbudsdag med sneakers til mænd den sidste fredag i november. Der er rekordhøje transaktioner den dag, så du skal være hurtig på tasterne. Alle de fede sneakers går lige godt med shorts, træningsbukser eller jeans. Du kan også tilføje et sporty jakkesæt, og du er klar til festlige begivenheder! Black Friday: sneakers til mænd er også praktiske detaljer som reflekser, der øger synligheden, eller GORE-TEX®, der holder fødderne tørre og komfortable. For ekstra åndbarhed sørger Primeknit for ventilation i kraft af strikkede overdele med lufthuller. Alt går op i en højere enhed med lave priser, høj kvalitet og personlig mode.