alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Black Friday: Børn

 
[546]
Drenge / Piger
Pris
62 kr. - 910 kr.
62910
1 / 12
Side:af 12

Black Friday: børn – også de yngste skal forkæles ekstra

Til sport og hverdag. adidas er mærket, som børn kan leve i – bogstavelig talt. T-shirts og træningstøj kan der både leges og soves i. Bløde materialer i 100 procent bomuld eller 100 procent genanvendt polyester mærkes skønt mod huden. Black Friday for børn er naturligvis et ekstra slag for gode tilbud, så ungerne kan få endnu mere af det, de elsker, hjem i garderoben – sammen med miljøbevidsthed – som en del af dannelsen gennem hele livet. Vi skaber reducering af emissioner og ressourceforbruget, så hele familien får et stykke miljøhistorie med i købet. Den sidste fredag i november er Black Friday for børn. Det er et univers med favoritprodukter til favorable priser. Farver og former kombineret med adidas som logo. Kollektionerne er i højeste kurs, da der både er plads til at stikke ud fra mængden, men også til at følge alle klassekammeraterne takket være et varieret og altomfattende sortiment.

Den store prisbesparelsesdag for børn – få endnu mere ud af købet!

Sko, tøj og tilbehør til det næste lange stykke tid. Black Friday for børn giver jer mulighed for at gøre en ekstra god handel. Det varer kun én dag. Så slå til, og få fyldt børnegarderoben med sportstøj op. Men vent, der venter mere end tilbud og ypperste børnemode: Tidens effektive teknologier er klar til at yde maksimal komfort. Lad dit barn hoppe højest til basketball iklædt sko med Bounce, der løfter svæveniveauet. Der er heller ingen grund til at lade sved styre gamet; AEROREADY leder sveden væk fra huden, så kroppen holdes tør. Tennis, cykling eller løb under bagende sol? Her er hovedbeklædning med UV-beskyttelse en ekstra komfortabel tryghed. Spil bold som idolerne! Aerodynamiske fodboldstøvler med aggressiv Demonskin giver kontrol med bolden. Til alle hyggeaftenerne i ungdomsklubben er træningssæt og hættetrøjer et must. Elastikker, lynlåse og snore gør det dejligt nemt at få den rette pasform. Den store prisbesparelsesdag for børn er alt, hvad ungerne drømmer om.