alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Black Friday: Fodboldtrøjer

 
[58]
Juventus udebanetrøje
Fulham FC hjemmebanetrøje
Spain Authentic hjemmebanetrøje
ADIPRO 20 GK L
Juventus 20/21 hjemmebanetrøje
SLB GK
REAL H JSY AU L
SLB GK
REAL A JSY AU L
Juventus 20/21 Authentic hjemmebanetrøje
FC Girondins de Bordeaux 20/21 hjemmebanetrøje
Juventus 20/21 hjemmebanetrøje
Arsenal tredjetrøje
Arsenal 20/21 Authentic hjemmebanetrøje
Manchester United CNY trøje
Real Madrid 20/21 Authentic udebanetrøje
Sheffield United hjemmebanetrøje
Real Madrid 20/21 hjemmebanetrøje
Juventus Mini hjemmebanesæt
SLB H JSY 2
Inter Miami CF hjemmebanetrøje
Juventus 20/21 udebanetrøje
Juventus Baby hjemmebanesæt
FC Girondins de Bordeaux 20/21 udebanetrøje
Real Madrid 20/21 Long Sleeve udebanetrøje
Juventus hjemmebanetrøje
1. FC Union Berlin 20/21 hjemmebanetrøje
Colombia udebanetrøje
AdiPro 18 Goalkeeper trøje
FC Bayern Authentic trøje
Olympique Lyonnais 20/21 hjemmebanetrøje
Olympique Lyonnais 20/21 udebanetrøje
AdiPro 18 Goalkeeper trøje
REAL 3 JSY AU L
Celtic FC 20/21 hjemmebanetrøje
Striped 19 trøje
AdiPro 18 Goalkeeper trøje
Striped 19 trøje
FC Bayern hjemmebanetrøje
Arsenal Authentic hjemmebanetrøje
Tiro 19 trøje
Tiro 19 trøje
Tiro 19 trøje
1 / 2
Side:af 2

Udvid samlingen med tilbud på Black Friday: fodboldtrøjer

Fodboldklubberne lancerer nye trøjer hvert år, og de tålmodige sjæle kan gøre et ekstra godt kup på tidligere sæsonmodeller i vores udsalg med Black Friday: fodboldtrøjer til nedsat pris. Her er der alt fra adidas-fodboldtrøjer med 3-Stripes uden klublogo til uniformer fra fodboldklubber i Serie A, Premier League, La Liga og alle de andre store fodboldligaer. Alt sammen leveres i en glimrende kvalitet og kan anvendes både til hverdag og sport.

Miljøvenlige fodboldtrøjer fra de bedste fodboldhold

adidas er en stolt sponsor af mange af de største fodboldklubber, og vi elsker den populære sportsgren. Vi arbejder med en vision om at gøre en forskel i dette felt, og derfor er flere af vores fodboldtrøjer designet med genanvendt polyester. Det er med til at reducere emissioner og at spare på ressourcerne. På den måde får du mulighed for at være mere miljøvenlig, når du bærer dit klubs holdmærke stolt på brystet. De fleste af fodboldtrøjerne fås i et silkeblødt stof, og det svedtransporterende design sørger for at holde dig godt tilpas i alle tænkelige situationer. Det løse snit giver dig mulighed for at anvende fodboldtrøjen til både hverdag, træning i fitnesscentret og naturligvis i en fodboldkamp med vennerne. 

Sådan passer du på din samling af fodboldtrøjer

Fodboldtrøjer er beklædning og mindeværdige genstande på samme tid. Flere fans går op i at skabe en samling, der holder i mange år, men du skal naturligvis også have mulighed for at bruge trøjen uden frygt for at slide den op. Her handler det mest af alt om at passe og pleje din fodboldtrøje og at følge vaskeanvisningerne. Et godt tip til fodboldtrøjer med logo og anden print er at vende indersiden udad, når du smider den i vaskemaskinen. På den måde beskytter du holdets skjold på dine nye Black Friday: fodboldtrøjer fra adidas i så lang tid som muligt.