alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

CYBER MONDAY: SKO

 
[70]
1 / 2
Side:af 2

Black Friday: sko – sæt dit aftryk på tilbuddene!

Tag et skridt i den sportslige retning, eller brug dine adidas sko til hverdag og fritid. Du får ikke mere komfortabelt fodtøj end det, du finder i vores sortiment spækket med teknologi. Black Friday med sko er tilbud på rad og række. Den store shoppingdag lader dig virkelig mærke en forskel på priserne. Vælg det par sko, der matcher dine præferencer. Overdele med Primeknit er suveræne til varme sportsdage. De strikkede materialer er åndbare og fleksible, så du samtidig opnår den perfekte pasform. Med OrthoLite® tilføjet indvendigt på sålerne opnås yderligere en antibakteriel effekt, så lugtgener reduceres. Black Friday med sko er variation, så alle sportsgrene kan dyrkes. Indtag grønsværen med gummitakker og Demonskin på dine fodboldstøvler, og opnå bedre boldkontrol. Du kan tillige sætte tænderne i golfbanen med Thintech-knopper, der giver forbedret greb og stabilitet. Der er dømt sko-teknologi ud over det sædvanlige, og kombineret med gode tilbud bliver det en fornøjelse at shoppe på Black Friday.

Udsalgshøjdepunkt med sko: ve og vel for fødder og pengepung!

Børne- eller voksenfødder. Uanset størrelse og alder hjælper Boost dine fødder aktivt fremad. Returenergi er vejen frem, så dine bestræbelser også belønnes. Udsalgshøjdepunktet er den sidste fredag i november, hvor hele familien kan få nye sko til spotpriser. Sammen med et bæredygtigt element. Hos adidas er vi nemlig gået all-in på miljøforbedring, der både reducerer ressourceforbruget og emissioner for vores alles bedste. Genanvendt polyester er i den forbindelse et stort omdrejningspunkt. Black Friday med sko er ud over teknologi, design, funktionalitet og lave priser også lig med praktiske detaljer. Det være sig refleksdetaljer, der lader dig blive set i mørke. Der er desuden vandtæthed, som gør det muligt at være aktiv i våde elementer uden at få gennemblødte fødder. Det er ren win-win med adidas-designs og rabatter. Der bliver råd til mere på denne store udsalgsdag.