alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Black Friday: Bukser

 
[215]
Adicolor Essentials Fleece joggingbukser
Adicolor Classics Firebird Primeblue Plus Size træningsbukser
Essentials French Terry bukser
adidas Essentials tights
Adicolor Classics Lock-Up Trefoil træningsbukser
Essentials Fleece Tapered Cuff Logo bukser
adidas Essentials 3-Stripes bukser
Terrex Hike bukser
Designed 2 Move 3-Stripes tights
Essentials Fleece 3-Stripes bukser
Adicolor Trefoil joggingbukser
Designed 2 Move tights
Adicolor joggingbukser
Essentials Linear tights
Adicolor 3D Trefoil træningsbukser
Adicolor træningsbukser
Tiro bukser
Essentials Linear tights
Running 3-Stripes tights
Marimekko Cuffed Woven Plus Size træningsbukser
Adicolor Nylon træningsbukser
Essentials 3-Stripes tights
Adicolor Classics Lock-Up træningsbukser
Essentials 3-Stripes joggingbukser
Tiro bukser
Relaxed Boyfriend Primeblue Plus Size bukser
Adicolor Classics 3-Stripes cargobukser
LOUNGEWEAR Trefoil tights
Adicolor 3D Trefoil træningsbukser
Adicolor Classics Firebird Primeblue Plus Size træningsbukser
Essentials Plain Tapered Stanford bukser
Adicolor træningsbukser
R.Y.V. bukser
Adicolor Classics 3-Stripes 7/8 bukser
Adicolor Classics Quilted træningsbukser
Adicolor 3D Trefoil træningsbukser
BX-20 bukser
HER Studio London tights
Believe This Solid 7/8 Plus Size tights​ (Plus Size)
Believe This 3-Stripes 7/8 Plus Size tights
adidas 2000 Luxe Open Hem træningsbukser
3-Stripes Wrap joggingbukser
BX-20 bukser
1 / 5
Side:af 5

Black Friday: bukser – sport og afslapning venter!

Livsstilsbukser og sportsbukser i ét og samme design. Hos adidas er mode og funktionalitet en kombination, du kan bruge, hvornår det passer dig. Højintens sport med indlagte spurter, lavintens med yoga eller stillesiddende skolearbejde. Komforten er den samme, uanset hvad du foretager dig. Black Friday med bukser giver klækkelige rabatter oveni alle de andre fordele. Hvad skal du bruge dine nye bukser til? Til sport med hårde landinger, som eksempelvis løb, er en kompressionspasform at foretrække. De tætsiddende pasformer støtter op om musklerne, så de ikke bliver så ømme efterfølgende. Noget, der også afkorter restitutionstiden. Med løse pasformer får du luftige designs til afslappende stunder eller træning på sportsbanen. Black Friday med bukser er skabt til fart. AEROREADY™ sikrer svedtransportering, så du slipper af med fugt og holder benene tørre. Står den på sport i kulde, kan du stole på thermo-designs, der holder vind ude.

Besparelsesfredag med bukser: intense prisafslag!

Se frem til alle de funktionelle detaljer, der hjælper dig i sportens verden! Praktiske lynlåse langs siderne lader dig hurtigt komme ind og ud af bukserne. Så du kan også holde dig varm helt op til kampstart. Refleksdetaljer giver ekstra tryghed udendørs, da andre kan se dig på afstand. Eller hvad med UV-faktor på overfladerne, så du har ekstra beskyttelse ud over solcreme? Besparelsesfredag med bukser er dobbelt glæde. Du får innovative og moderigtige adidas-designs kombineret med rabatter. Tag bæredygtighed med i købet som en yderligere bonus! Vi er med i Better Cotton-initiativet, der forbedrer den globale bomuldsproduktion. Samtidig er nye udviklinger med til at reducere emissioner og ressourceforbruget. Der er for eksempel Primegreen, hvor ingen ny plastik anvendes under produktionen. Bukser i flere forskellige længder. Du vælger selv de par, der passer til dine præferencer. 3-Stripes og Trefoil er med dig hele vejen. Det er blot at vælge form og farve.