alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

CYBER MONDAY: SKO TIL BØRN

 
[143]
1 / 3
Side:af 3

Black Friday med sko til børn – fuld fart i fusserne!

Til hverdag, sport eller fest. Børnesko fra adidas er med lige fra første dag i vuggestuen og frem til konfirmationsdagen – og så alt midt imellem af sportsgrene, legeaftaler og fritidslooks med street-agtig attitude. Black Friday med sko til børn bygger et ekstra attraktivt lag på i form af fordelagtige priser, der gavner godt på forældrenes budget. Der er dømt teknologi med masser af fordele, så fødderne har det godt hele vejen op gennem barndommen, hvor de stadig vokser. Overdele med Primeknit er lig med fleksibilitet, så fødderne får strækbarhed at gøre godt med. Perfekt for komforten til enhver type sport. Åndbarhed er en ekstra bonus i forbindelse med de strikkede designs, så fødderne kan ventileres, når sportsseancen bliver en tand for varm. Black Friday med sko til børn er teknologi kombineret med funktionalitet, design og besparelser. Derfor gælder det om at slå til på dagen.

Fredagen går i sort med sko til børn: til fremtidens sportsstjerner!

Hvem kommer først? Løb er en fast del af børns konkurrenceleg kombineret med grin og fællesskab. Få en fordel med skoenes designs. Boost-såler er innovativ returenergi, så skridtene føles nemmere. Vandplask og gåture på regnvejrsdage hører også til barndommen. Med GORE-TEX® integreret i skoene siger du goddag vandtæthed og farvel til fugt. Fredagen går i sort med sko til børn. Der er naturligvis tale om den sidste fredag i november, hvor prisbaskere serveres for dig. Med vores bæredygtige tilgang til processerne får alle børn miljøvenlighed med i købet. Genanvendte materialer bruges under skofremstillingen, så der kan spares på ressourcerne og emissioner. Sammen med lave priser på Black Friday bliver nøgleordet besparelser. Giv dit barn de bedste forudsætninger på sportsbanen, så drømme kan indfries og sejre opnås. Black Friday med sko til børn er en årlig gave af de store, hvor alt går op i en højere enhed.