alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Black Friday: Tøj til børn

 
[129]
adidas Essentials 3-Stripes T-shirt
Linear trøje
Must Haves Badge of Sport T-shirt
Entry træningsdragt
Hooded træningsdragt
adidas Essentials 3-Stripes T-shirt
Logo T-shirt
Tiro bukser
Training Equipment 3-Stripes tights
Must Haves hættetrøje
Must Haves 3-Stripes jakke
Squadra 17 trøje
Squadra 17 trøje
3-Stripes Full-Zip hættetrøje
Condivo Warm top
Regista 18 træningstop
Regista 18 træningstop
Disney Mickey Mouse sparkedragt
Essentials 3-Stripes Woven shorts
Training Equipment 3-Stripes tights
Squadra 17 shorts
Arsenal hjemmebanetrøje
Must Haves shorts
AEROREADY 3-Stripes T-shirt
adidas Essentials 3-Stripes leggings
Essentials Linear hættetrøje
Equipment T-shirt
Tiro 19 træningsjakke
Squadra 17 shorts
Condivo 20 træningstrøje
Must Haves 3-Stripes hættetrøje
Arsenal tredjetrøje
Tiro 19 træningsbukser
3-Stripes Doubleknit Full-Zip hættetrøje
Juventus hjemmebaneshorts
Must Haves 3-Stripes hættetrøje
3-Stripes Full-Zip hættetrøje
B A.R. W WO P
Manchester United CNY trøje
LEIN HOODY Y
Bosnia and Herzegovina 20/21 hjemmebanetrøje
Juventus udebanetrøje
Must Haves Badge of Sport T-shirt
1 / 3
Side:af 3

Black Friday: tøj til børn – klæd ungerne på til spotpriser!

Det er sorte fredag, og du sidder klar ved skærmen. Vi forstår dig godt! Den sidste fredag i november er lig med tilbuds-boom. Du ved, at dine børn elsker det. Logoet, pasformerne, farverne og kvaliteten. Black Friday med tøj til børn er beklædning til både sport og hverdag. Alle de items, som er must-haves til aktiviteter og til stillesiddende dage i skolen. Vi sponsorerer professionelle atleter, der er ungernes store idoler. Få tøj næsten ligesom stjernerne i form af kits med klublogo, der viser sammenhold og favoritteamet. Lad kroppen arbejde, mens AEROREADY sørger for at holde dig tør og komfortabel med effektiv svedtransportering, der slipper fugten ud. Udendørssport er der altid plads til. GORE-TEX® er teknologien, som holder vandet ude, mens sved får lov at passere igennem og slippe væk. Black Friday: tøj til børn gør både forældre og børn glade. Garderoben bliver fyldt op, og der spares penge på tøjbudgettet.

Outlet med tøj til børn: Så er der noget ved at shoppe!

Rabatter på stribe. Outlet med tøj til børn kan mærkes i pengepungen. Priserne er lave, men kvaliteten er som altid høj. Vi har bygget en ekstra dimension på i form af bæredygtighed. Vores engagement i Better Cotton-initiativet arbejder for bedre bomuldsproduktion globalt. Så lad børn i alle aldre nyde økologisk bomuld direkte mod huden. Men vent, der er mere. Vi byder også på Primegreen-teknologien, hvor ingen ny plastik anvendes. 100 procent genanvendt polyester i alle kollektioner er målet og vejen frem hos os. Også en stor detaljerigdom pryder på Black Friday med tøj til børn. Du kan få hoodies, der både ser cool ud og samtidig beskytter mod vind og vejr. Det er en af favoritterne blandt børn. Træningsbukser med lynlås ved anklerne, refleksdetaljer, justérbar snøre og mange lignende elementer gør det ekstra fedt at være barn iklædt adidas.