alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Black Friday: Træningsdragter

 
[418]
1 / 9
Side:af 9

Black Friday: træningsdragter – der hvor hele din træning begynder!

Hvad skal en god træningsdragt kunne? Hos adidas har vi svaret takket være vores mangeårige ekspertise kombineret med samarbejder med professionelle atleter. Du får blødhed på hele kroppen. Bukser og overdel i økologisk bomuld. Lyder det ikke vanedannende? Vi er medlem af Better Cotton-initiativet, der arbejder for forbedret global bomuldsproduktion. Nyd også godt af Primegreen, hvor ingen ny plastik anvendes. Det er bæredygtighed direkte på kroppen. Samtidig holdes emissioner og ressourceforbruget nede for alles bedste. Vores træningsdragter kan mere. AEROREADY-teknologien yder svedtransportering, så din krop holder tør under præstationerne. Læg dertil en procentdel elasthan, som topper træningsdragterne med fleksibilitet og komfort, så du aldrig føler dig hæmmet, når kroppen er i fuld aktion, eller når du blot sidder eller ligger og slapper af. Black Friday: træningsdragter fuldender alle fordelene. Du får her top attraktive priser, der giver ekstra luft til shopping.

Superoutlet med træningsdragter: Så er linjen til besparelser lagt!

Til sport eller i fritiden som modetøj. Vores træningsdragter er alsidige. I træningscenteret eller i skolegården. Til festival, gåture eller en omgang basketball. Vores superoutlet med træningsdragter redder din dag med komfort samt fordelagtige priser, som du ikke vil glippe. Lynlås i træningsjakken og ved bukseanklerne gør det lynhurtig at komme ind og ud af tøjet. Træn når det passer dig! I døgnets mørke timer hjælper refleksdetaljer dig på vej i trafikken. Ægte streetwear-stil med et funktionelt element. Træningsdragter med hætte er både cool samt beskytter mod vinden. Brede elastiktaljer med eller uden snøre sørger for en behagelig pasform. Black Friday: træningsdragter er selvforkælelse den sidste fredag i november. Brug din træningsdragt som helhed eller de enkelte dele hver for sig. adidas-logoet er mode i sig selv. Men det er selvfølgelig toppet med sprøde farver og grafiske prints, så dine individuelle præferencer opfyldes i vores superoutlet med træningsdragter.