alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING

Børn · ZX

 
[27]

ZX

Næste kapitel af ZX er mere følelse end logik. Vi hylder komfort i alle dens størrelser. Følelsen starter, før du overhovedet har taget det første skridt. Nu er det din tur til at mærke ZXensationen.

MÆRK ZXENSATIONEN

Endnu blødere. Endnu mere komfort. ZXensationen handler om at eksperimentere for tilfredshedens skyld. Det kan ikke forstås. Kun mærkes.