alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Pigesandaler

 
[53]
1 / 2
Side:af 2

Pigesandaler til sommerens børneudskejelser

Mor, må jeg godt tage strømperne af? Alle forældre kender spørgsmålet. Børn elsker at smide sokkerne og nyde friheden. Alle piger kan gå sommeren i møde med beskyttelse og komfort om fødderne. Pigesandaler til både hverdag og sport værner om fødderne. Sjov og ballade på legepladsen eller kapløb med vennerne. Pigesandaler med skal-tå beskytter fusserne mod skrammer. Slip-on-konstruktioner er designet på børnevenlig vis, så selv de yngste lynhurtigt lærer at tage skoene af og på. Leg i varmt vejr er en drøm i et par pigesandaler. De åbne looks kombineret med mesh-indsatser gør det luftigt og behageligt at være aktiv, takket være maksimal åndbarhed om fødderne. Pigesandaler er både mode og funktionalitet. adidas er logoet, som alle veninderne også stiler efter. En sporty attitude med de rette farver og silhuetter er vejen frem for alle aktive pigefødder. Der er dømt juhu-råb og motivation, når pigesandaler vækker tilfredsstillelse med pasformer og trends.

Sandaler til piger: byd sommeren velkommen med komfort

I poolen, på stranden eller legeaftaler med vennerne. Sandaler til piger spænder bredt, så dine fødder kan ånde og få luft i heden. Stil klipklapperne i sandet og gå ned i vandet, eller føl dig sikker på svømmehallens klinker takket være optimeret greb fra sålerne. Pigesandaler med støddæmpning gør lange gåture ekstra behagelige. Justerbare remme og velcroluk er detaljer, som optimerer pasformen. Så sandalerne bliver siddende godt og fast under alle former for aktiviteter. Et par klipklapper uden hæl-kap er til alle de afslappende hverdage og feriedage, hvor du slentrer fra vandland til ishus, eller nyder campingpladsens glæder. Hold dig ikke tilbage for at hoppe i et springvand eller kaste dig ud i en vandballonkamp. Vanddrivende såler i hurtigtørrende materialer er en fornøjelse, når du er aktiv i våde elementer. Der er dømt sommerglade dage med adidas om fødderne. Ergonomiske EVA-ydersåler og konturformede fodsenge holder humøret højt, hvad enten du er aktiv eller dine fødder slapper af.