alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Badedragter til piger

 
[26]

Badedragter til piger: så kan alle små vandhunde springe i vandet

På med svømmebrillerne og badehætten og så ellers i vandet og i gang  med at svømme alle de baner, du kan. Gør det med glæde og fornøjelse i badedragter til piger. Det er juniorstørrelser med en god portion elastan, som giver fleksibilitet og fri bevægelighed. Til alt fra leg med veninder og familie, eller tidsseriøse præstationer i bassinet. Klorresistent stof øger holdbarheden og levetiden, så du kan svømme lige så meget, der er brug for. Genanvendelighed bliver en del af barnets opdragelse iklædt badedragter til piger. ECONYL®-garn er en vigtig del af fremstillingsprocessen. Kasseret nylon og genanvendte fiskenet kommer til live igen, for at spare på både emissioner og resurser. Sno dig som en fisk i vandet i de tætsiddende badedragter til piger. De følger kroppens bevægelser og lader dig glide gennem bølgen blå uden modstand fra de kropsnære nylonmaterialer.

Badetøj til piger er vandfornøjelser fra barnsben

Piger kender deres smag for kvalitet og mode. 3-Stripes er signalværdien, der viser frem mod sejr. Sammen med et personligt look. Smukke farver og sjove mønstre gør piger glade og tilfredse. Atletiske snit og udskæringer sender dem sporty afsted på vandrutsjebanen og til alverdens vandaktiviteter til fart og glade dage. Der er dømt perfekt pasform til piger i alle aldre, så sommeren kan bare komme an. Svømmetimer i skolen, familieferie i badeland eller udlandsrejser. Der kan dyrkes vandsport året rundt, så friske svømmepiger får rørt kroppen. Hurtigtørrende materialer er med til at højne komforten så snart du er oppe af bassinet igen. Brede eller smalle spaghettistropper, bryderryg eller lukket ryg. Der er masser af designfinesser, som hver især tilfredsstiller behovene. Stilen er lagt til frihed i vand, hvad enten det er en 6-årig, der øver brystsvømning, eller en 15-årig pige på strandtur alene med veninderne.