alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Rygsække til børn

 
[27]
Børn Dance Sort Y DANCE BPBørn Dance Sort Y DANCE BP

Y DANCE BP

Børn Dance

Enkle og praktiske rygsække til børn

En adidas rygsæk til børn kan bruges til det meste, og findes i en lang række varianter, modeller, farver og udgaver. Er man til en rygsæk til børn med meget klassiske og neutrale farver kan det findes her, men vil man omvendt også gerne vise noget mere spræl, energi og dynamik er det også muligt at finde en børnemodel til disse ønsker og behov. Disse tasker til børn har polstrede skulderstropper, der naturligvis kan justeres så de passer præcis til barnets størrelse og gør rygsækkene nemme og behagelige at bære på ryggen. Der findes også nogle minitasker og minirygsække, som elegant er en blanding af en taske og en håndbagage. De er lige så funktionelle som de mere klassiske modeller til børn, der alle er alsidige og klar til enhver slags brug.

Børnerygsæk til alle behov

En rygsæk til børn kan bruges til mange ting. Den er god og praktisk til både skole, arbejde, sport og fritid. I disse rygsække til børn er der eksempelvis plads til både bøger, mapper, penalhus i det store rum, mens de mindre ting kan ligge i en lynlåslomme foran, ligesom der er en stiklomme på siden hvor barnet kan opbevare sin flaske eller drikkedunk. I flere af disse rygsække til børn er desuden en indvendig rumdeler, så du enkelt og praktisk kan medbringe din laptop eller tablet til skolen eller studiet. Rygsæk til børn kan også bruges i forbindelse med sport og fritid, da der er plads til de forskellige accessoires der er behov for i forbindelse med træningen. De forskellige rygsække til børn kombinerer det elegante og det praktiske, da det skal være nemt og godt at bære for barnet over skulderen, når i skal på farten. Og så er det jo blot en bonus, at far og mor kan låne rygsækken til mødet, jobbet eller turen ud af huset en gang imellem.