alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Jakker til drenge

 
[92]
1 / 2
Side:af 2

Jakker til drenge følger dit barn med tidløs stil hele året igennem

En række af verdens førende fodboldklubber og fodboldlandshold er iklædt adidas, også når det gælder jakker og opvarmningsjakker. Så du finder naturligvis jakker til drenge med de officielle klub- eller forbundslogoer her. De er alle fremstillet i behagelige, bløde stoffer og er en perfekt måde vise hvor barnets interesse ligger når det kommer til fodbold. Naturligvis er disse, i lighed med øvrige jakker, primært fremstillet af genanvendt polyester, som sænker emissionerne og nedsætter ressourceforbruget, eller af bomuld fremstillet i overensstemmelse med Better Cotton-initiativets kriterier omhandlende bæredygtig produktion. Flere af jakkerne fungerer også som regnjakker og her er også isolerende jakker til drenge med varmt for til koldt vejr, såvel som deciderede dunjakker. En del af jakkerne har også specielle reflekterende effekter som kan øge sikkerheden når det begynder at blive mørkt, eller tidligt om morgenen.

Masser af farver på jakker til drenge

Her er uanset hvilken type af jakke dit barn er vild med, også mulighed for at vælge mellem en mængde farver så det er til at finde noget der enten matcher træningsdragten, favoritfarven eller som din dreng bare godt kan lide. Du kan også vælge om du vil iføre barnet en jakke, hvor logoet er diskret eller vælge fra den helt anden lejr hvor logoet nærmest fylder hele jakken. Først og fremmest støder du her på det kendte Trefoil logo, men også Badge of Sport logoet og 3-Stripes finder du på flere af jakkerne her. Her er også jakker med og uden hætte, så anvendelsesmuligheder i sandhed er mangfoldige. Er du til en af klubjakkerne, så kan du naturligvis også få resten af udrustningen fra adidas, så du ligner forbillederne på fodboldbanen. Uanset hvad du vælger, så giver adidas dig muligheder, så dit barn kan danne sin helt egen stil, eller kopiere sit foretrukne hold med elegance og coolness.