alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Bukser til piger

 
[191]
Marimekko Cotton tights
3-Stripes Cotton tights
adidas Essentials tights
Tiro 19 træningsbukser
Tiro 19 træningsbukser
Tiro 21 træningsbukser
3-Stripes bukser
adidas Essentials 3-Stripes leggings
Adicolor SST træningsbukser
Core 18 bukser
Tiro 21 træningsbukser
3-Stripes bukser
3-Stripes bukser
Tiro 21 træningsbukser
Adicolor SST træningsbukser
Adicolor træningsbukser
Manchester United Condivo 22 Training bukser
Condivo 20 træningsbukser
Core 18 bukser
3-Stripes Cotton tights
Winter Glam Warm tights
Adicolor tights
Messi Tapered bukser
Adicolor bukser
Adicolor bukser
Tiro 21 træningsbukser
Adicolor tights
Messi Tiro Number 10 træningsbukser
Joggingbukser
Lounge Velour Regular bukser
Designed to Move Fleece bukser
Core 18 træningsbukser
Core 18 træningsbukser
Future Icons Cotton Hybrid Animal Print tights
Salah Squadra træningsbukser
Optime AEROREADY Training 3-Stripes tights
AEROREADY Techfit 7/8 tights
Argentina Tiro 23 træningsbukser
3-Stripes Tapered Leg bukser
Adicolor træningsbukser
Joggingbukser
Dance Allover Print tights
Real Madrid joggingbukser
1 / 4
Side:af 4

Bukser til piger: vis veninderne hvordan der skal scores

Friske pigeben til sport eller stille piger med næsen i lektierne. Der er mange forskellige stemninger, aktiviteter og typer af humør i løbet af en dag. Bukser til piger omfavner det hele. Med lige dele mode og funktionalitet. Bukser til piger findes i alle regnbuens farver: blå, rød, grøn, lilla, sort og mange andre farver. Aktive piger vælger selv deres yndlingsfarve, så tilfredsheden stråler ud af dem til alle former for sport. Pigebabyer med spark og spjæt i benene, børnehavealder eller skole-klar. Bukser til piger dækker vidt og bredt takket være et alsidigt spænd af størrelser. Sjove fritidsaktiviteter med fart over feltet eller seriøs konkurrence. Kroppen arbejder på højtryk for at komme først, mens AEROREADY sørger for fugtabsorbering. Så pigeben i alle længder kan holde tør. Praktiske ankel-lynlåse virker som en ekstra ventilerende detalje, du selv kan åbne og lukke for.

Pigebukser: sov i dem, leg i dem og dyrk sport

Dine døtre, søstre, kusiner og niecer vil slet ikke ud af bukser til piger igen. Komforten fra de bløde for- og bagsider er vanedannende. Behagelige til sport, men også til lejrskoler, teltture, hverdags-leg i villakvarteret, klassefester og meget andet. Bæredygtighed ind med modermælken fra barnsben. Ja, hvorfor ikke give alle piger nogle vigtige værdier med fra start. Vores engagement i Better Cotton-initiativet arbejder for forbedret global bomuldsdyrkning. Samtidig er Primegreen blot ét eksempel på, hvordan polyester kan fremstilles 100 procent genanvendt. adidas-logoet er det fedeste piger kan tænke sig på deres bukser. Præcis ligesom venner og veninder synes det. Streetwear fra øverste hylde giver den helt rette attitude. Der er dømt sporty cuteness til de yngste og rå sportsmode til teenagers. Elastiske pasformer giver benene mulighed for at nå ud i alle hjørner. Helt perfekt til alverdens sportsgrene, hvor fleksibilitet er en nøglefaktor. Alt spiller til topkarakterer og hvad kan aktive piger mere ønske sig?