alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

Bukser til piger

 
[156]
1 / 4
Side:af 4

Bukser til piger: vis veninderne hvordan der skal scores

Friske pigeben til sport eller stille piger med næsen i lektierne. Der er mange forskellige stemninger, aktiviteter og typer af humør i løbet af en dag. Bukser til piger omfavner det hele. Med lige dele mode og funktionalitet. Bukser til piger findes i alle regnbuens farver: blå, rød, grøn, lilla, sort og mange andre farver. Aktive piger vælger selv deres yndlingsfarve, så tilfredsheden stråler ud af dem til alle former for sport. Pigebabyer med spark og spjæt i benene, børnehavealder eller skole-klar. Bukser til piger dækker vidt og bredt takket være et alsidigt spænd af størrelser. Sjove fritidsaktiviteter med fart over feltet eller seriøs konkurrence. Kroppen arbejder på højtryk for at komme først, mens AEROREADY sørger for fugtabsorbering. Så pigeben i alle længder kan holde tør. Praktiske ankel-lynlåse virker som en ekstra ventilerende detalje, du selv kan åbne og lukke for.

Pigebukser: sov i dem, leg i dem og dyrk sport

Dine døtre, søstre, kusiner og niecer vil slet ikke ud af bukser til piger igen. Komforten fra de bløde for- og bagsider er vanedannende. Behagelige til sport, men også til lejrskoler, teltture, hverdags-leg i villakvarteret, klassefester og meget andet. Bæredygtighed ind med modermælken fra barnsben. Ja, hvorfor ikke give alle piger nogle vigtige værdier med fra start. Vores engagement i Better Cotton-initiativet arbejder for forbedret global bomuldsdyrkning. Samtidig er Primegreen blot ét eksempel på, hvordan polyester kan fremstilles 100 procent genanvendt. adidas-logoet er det fedeste piger kan tænke sig på deres bukser. Præcis ligesom venner og veninder synes det. Streetwear fra øverste hylde giver den helt rette attitude. Der er dømt sporty cuteness til de yngste og rå sportsmode til teenagers. Elastiske pasformer giver benene mulighed for at nå ud i alle hjørner. Helt perfekt til alverdens sportsgrene, hvor fleksibilitet er en nøglefaktor. Alt spiller til topkarakterer og hvad kan aktive piger mere ønske sig?