alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Hættetrøjer til piger

 
[70]
1 / 2
Side:af 2

Gør dit outfit perfekt med en af de mange hættetrøjer til piger

adidas har et stort udvalg af hættetrøjer til piger, så uanset hvilken stil du er på udkig efter, og hvad du ønsker at bruge den til, så er det muligt at finde den helt rette variant her. Du kan kombinere det sporty look med en tidløs stil i en af de mange hættetrøjer til piger. 3-Stripes er markant på nogle af varianterne, mens andre er med logo eller lignende. Nogle af modellerne er med isolistof som giver en helt utrolig blød og behagelig følelse andre er i bomuld og fremstillet som en del af Better Cotton-initiativet. Pasformen er afslappet, og et af de andre store plusser ved disse hættetrøjer til piger er, at de med det bredde farveudvalg kan kombineres til stort set alle typer bukser. Så ingen grund til panik, det bliver nemmere at finde det helt rette outfit hvis du starter her og finder den rette model for lige præcis dig.

Masser af komfort og gode egenskaber i vores hættetrøjer til piger

Nogle af vores modeller har en række egenskaber, så hvis du eksempelvis er på udkig efter en variant med hætte for at kunne gemme morgenhåret væk eller måske holde kulden lidt væk fra hovedet, så kan du finde det her. Andre af vores hættetrøjer til piger har lommer, så du kan have styr på telefonen, pengene, nøglerne eller hvad du nu ønsker at have i lommerne. Du kan naturligvis også bruge nogle af disse hættetrøjer til piger til eksempelvis træning eller løbeture. Disse har af fremstillet i blød frotté og af svedtransporterende stof, med design som har lynlås hele vejen igennem. Du kan også finde en variant med justerbar hætte med løbesnor, så du kan holde rytmen på løbeturen, men samtidig lige tilpasse hætte undervejs, så du har de optimale forhold at træne og løbe under.