alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Sandaler til drenge

 
[50]
1 / 2
Side:af 2

Sandaler til drenge er sommerens suveræne fodtøj

Drengefødder i alle størrelser kan godt gøre klar til at smide sokkerne og træde ned i et par lækre sandaler. Sporty sandaler til drenge er lig med tilfredsstillelse og masser af jubel. adidas er nemlig mærket og logoet, der inspirerer og smitter. Du vil selvfølgelig have det samme mærke som dine kammerater. Design og komfort går op i en højere enhed, så de varme dage kan nydes i sandaler til drenge. Ergonomiske fodsenge er som en drøm at gå i. Drengefødder i alle størrelser vil nyde de automatisk tilpassende såler, som lynhurtigt modellerer sig til de individuelle fod-former. Der er dømt leg, morskab og masser af aktiviteter i velsiddende sandaler til drenge, som holder fast om fødderne. Elastiske hælremme med bløde indersider sikrer stabilitet og støtte, så næste skridt kan tages i fuldt firspring med balancen på plads.

Drengesandaler er skabt til sommeraktiviteter under åben himmel

Strandsand skal indtages og pool-områder ligeledes. Der skal vandres, soppes og cykles. Sandaler til drenge klarer det hele. Vanddrivende og hurtigtørrende såler er perfekte i sommervarmen, så fødderne kan holdes tempererede. Formstøbte letvægts EVA-ydersåler er designet til at følge barnets naturlige bevægelser. De yngste drenge vil opnå perfekt støtte, når de første skridt skal tages. Mens ældre drenge vil sætte maksimal pris på de fede designs. Farver og mønstre er skabt til energiske gutter, der elsker at være under åben himmel sammen med kammeraterne. Skal det være nemt, er sandaler til drenge med velcroluk lige sagen. Modeller med tå-beskyttelse er vejen frem for mange drenge, når der leges på hård asfalt eller i skove med uforudsigeligheder i elementerne. Smalle eller brede drengefødder, store eller små. Funktion og mode iklædt åbne og luftige sommersko. Der er styr på fodtøjet, når adidas sammensætter de bedste materialer med fokus på drengefødder, der stadig vokser og udvikler sig.