alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Bukser til drenge

 
[120]
1 / 3
Side:af 3

Bukser til drenge: en aktiv livsstil fra barnsben

Krudtugler og banditter med energi dagen lang. Børn elsker at give den gas. Og de kan gøre det med oprejst pande og komfort i bukser til drenge. adidas-logoet har printet sig fast på den unge modenethinde. Selvfølgelig skal friske knægte have det samme som vennerne. Selv på afslappende og rolige dage er bukser til drenge det rette valg. Bløde materialer er behagelige mod huden hele dagen lang. Lige til at sidde godt i, når skolen ringer ind til time. Samt efterfølgende, når fritidsaktiviteterne venter med speederen i bund. Bukser til drenge er også bæredygtighed. Et miljømæssigt fokus kan ikke inspirere børn tidligt nok. At tage vare på miljøet er et fælles ansvar. Vi har taget det på os med bukser til drenge i genanvendte materialer. Træk i benklæder med Primegreen, hvor intet nyt er fremstillet. Teknologien er skabt udelukkende af ting, som allerede findes på kloden.

Drengebukser til gutter i alle størrelser

Korte eller lange ben, der vil fremad i verden. Bukser til drenge klæder alt fra vuggestuebørn og skolebørn på med komfort. Elastan er en fast del af bukserne. Det giver strækbarhed og fri bevægelighed, så drengeben kan gebærde sig som trommestikker til alle former for sport. Spillekonsol eller en højtlæsningsstund derhjemme i sofaen, lektielæsning eller sport for sjov eller alvor. Bukser til drenge er friske børns faste benbeklædning døgnet rundt. Svedtransporterende AEROREADY holder benene tørre, så de små drengekroppe kan presse sig selv til sejr. Elastiske taljer og snøre sikrer en perfekt pasform – perfekt til leg og løbeture uden at falde ned. Praktiske lommer holder styr på diverse hverdagsting, mens løse pasformer er lige, som ungerne vil have det. Cool, casual og baggy med street-attitude sender drenge i alle aldre sporty afsted. Alt spiller maksimalt sammen med logo, bæredygtighed, kvalitet og design.