alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Bukser til drenge

 
[170]
Adicolor SST træningsbukser
Tiro 21 træningsbukser
Adicolor SST træningsbukser
3-Stripes bukser
Essentials French Terry bukser
Adicolor bukser
Adicolor bukser
Future Icons 3-Stripes Tapered-Leg bukser
Graphic Print træningsbukser
Tiro 21 joggingbukser
Essentials French Terry bukser
adidas Essentials 3-Stripes bukser
Colorblock Woven bukser
Entrada 22 joggingbukser
Adicolor bukser
Joggingbukser
Tiro Essential bukser
Condivo 22 træningsbukser
adidas Essentials 3-Stripes bukser
Tiro 21 træningsbukser
adidas x Disney Muppets joggingbukser
Entrada 22 træningsbukser
Mo Salah 3-Stripes bukser
Entrada 22 joggingbukser
Essentials French Terry bukser
Manchester United Condivo 22 Presentation bukser
Tiro 21 joggingbukser
Bukser med colourblocking
Real Madrid Condivo 22 træningsbukser
Condivo 22 træningsbukser
Manchester United DNA bukser
Sereno bukser
Designed for Gameday bukser
Tiro 21 Woven bukser
Essentials French Terry bukser
adidas x Classic LEGO® bukser
Tiro Essential bukser
Adicolor træningsbukser
adidas Essentials 3-Stripes bukser
Camo bukser
Adicolor SST træningsbukser
Bukser med colourblocking
Tiro 21 Woven bukser
1 / 4
Side:af 4

Bukser til drenge: en aktiv livsstil fra barnsben

Krudtugler og banditter med energi dagen lang. Børn elsker at give den gas. Og de kan gøre det med oprejst pande og komfort i bukser til drenge. adidas-logoet har printet sig fast på den unge modenethinde. Selvfølgelig skal friske knægte have det samme som vennerne. Selv på afslappende og rolige dage er bukser til drenge det rette valg. Bløde materialer er behagelige mod huden hele dagen lang. Lige til at sidde godt i, når skolen ringer ind til time. Samt efterfølgende, når fritidsaktiviteterne venter med speederen i bund. Bukser til drenge er også bæredygtighed. Et miljømæssigt fokus kan ikke inspirere børn tidligt nok. At tage vare på miljøet er et fælles ansvar. Vi har taget det på os med bukser til drenge i genanvendte materialer. Træk i benklæder med Primegreen, hvor intet nyt er fremstillet. Teknologien er skabt udelukkende af ting, som allerede findes på kloden.

Drengebukser til gutter i alle størrelser

Korte eller lange ben, der vil fremad i verden. Bukser til drenge klæder alt fra vuggestuebørn og skolebørn på med komfort. Elastan er en fast del af bukserne. Det giver strækbarhed og fri bevægelighed, så drengeben kan gebærde sig som trommestikker til alle former for sport. Spillekonsol eller en højtlæsningsstund derhjemme i sofaen, lektielæsning eller sport for sjov eller alvor. Bukser til drenge er friske børns faste benbeklædning døgnet rundt. Svedtransporterende AEROREADY holder benene tørre, så de små drengekroppe kan presse sig selv til sejr. Elastiske taljer og snøre sikrer en perfekt pasform – perfekt til leg og løbeture uden at falde ned. Praktiske lommer holder styr på diverse hverdagsting, mens løse pasformer er lige, som ungerne vil have det. Cool, casual og baggy med street-attitude sender drenge i alle aldre sporty afsted. Alt spiller maksimalt sammen med logo, bæredygtighed, kvalitet og design.