alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Jakker til piger

 
[53]
1 / 2
Side:af 2

Fri leg og bevægelse i skolen eller i fritiden i trendy jakker til piger

Det er ikke alle, der finder sportstøj moderigtigt og trendy. Sådan behøver det ikke at være. adidas jakker til piger er designet til sport og mode. Sæt jakken sammen med et par smarte jeans og et par hvide sneakers og læg mærke til de beundrende blikke fra dine klassekamerater i skolen. Flere af modellerne er designet med det klassiske Trefoil-logo broderet på jakken, som er ikonisk for adidas, og som de professionelle atleter også bærer til alle de store, internationale turneringer.

Hold dig varm og tør i adidas jakker til piger

Når du dyrker sport, er det vigtigt, at du varmer op først. Dine muskler kan bedre præstere, når de er varme, og risikoen for at få en muskelskade er dermed også mindre. Du varmer bedst op ved at klæde dig godt på, så du bedre kan holde på varmen, indtil du skal ind på banen og yde dit bedste. adidas jakker til piger er fremstillet i et fugtabsoberende AEROREADY-letvægsstof  , som holder din krop varm og tør, selv om du sveder. Er vejret særligt koldt og blæsende kan du altid supplere med en isolerende jakke med polstring, som kan modstå alt slags vejr og holde dig varm, mens du venter på at komme i gang igen. Du kan også nøjes med en let windbreaker uden på din træningsjakke, hvis det blæser og er køligt i vejret.

Få fat i en original landsholds- eller klubjakke

Vis din støtte til dit favorithold og bær den originale holdjakke med stolthed. Du vil uden tvivl mærke, hvordan selvtilliden vokser, når du står på sidelinjen og er klar til at spille dit livs kamp. Det er noget, dine modstandere vil kunne mærke, og det giver dig en fordel, når du med lethed dribler igennem deres forsvar og scorer det afgørende mål, der får dit hold øverst på podiet.