alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Jakker til piger

 
[92]
Padded Winter jakke
Adicolor-dunjakke
Frosty Winter jakke
Adicolor Elongated dunjakke
Frosty Winter jakke
3-Stripes Light dunjakke
Padded Winter jakke
3-Stripes Light dunjakke
Colourblock dunjakke
Long dunjakke
Skinnende dunjakke
Adicolor Elongated dunjakke
Frosty Winter jakke
Colorblock dunjakke
Colorblock dunjakke
Long-Length dunjakke
Padded Winter jakke
Heldækkende print, lang dunjakke
Letvægts dunjakke
Tiro 21 windbreaker
Tiro 21 windbreaker
Adicolor SST træningsjakke
Adicolor jakke
Tiro 21 træningsjakke
Tiro 21 træningsjakke
Adicolor træningsjakke
Adicolor SST træningsjakke
Manchester United Condivo 22 Presentation jakke
Disney Mickey and Friends træningsjakke
Adicolor jakke
Tiro 21 windbreaker
Adicolor jakke
Tiro 21 træningsjakke
adidas x LEGO® Tech Pack windbreaker
Tiro 21 træningsjakke
Tiro Essentials jakke
Adicolor jakke
Arsenal Anthem jakke
Adicolor træningsjakke
Adicolor jakke
adidas Originals x André Saraiva træningsjakke
Adicolor jakke
adidas x Classic LEGO® Half-zip vindjakke
1 / 2
Side:af 2

Fri leg og bevægelse i skolen eller i fritiden i trendy jakker til piger

Det er ikke alle, der finder sportstøj moderigtigt og trendy. Sådan behøver det ikke at være. adidas jakker til piger er designet til sport og mode. Sæt jakken sammen med et par smarte jeans og et par hvide sneakers og læg mærke til de beundrende blikke fra dine klassekamerater i skolen. Flere af modellerne er designet med det klassiske Trefoil-logo broderet på jakken, som er ikonisk for adidas, og som de professionelle atleter også bærer til alle de store, internationale turneringer.

Hold dig varm og tør i adidas jakker til piger

Når du dyrker sport, er det vigtigt, at du varmer op først. Dine muskler kan bedre præstere, når de er varme, og risikoen for at få en muskelskade er dermed også mindre. Du varmer bedst op ved at klæde dig godt på, så du bedre kan holde på varmen, indtil du skal ind på banen og yde dit bedste. adidas jakker til piger er fremstillet i et fugtabsoberende AEROREADY-letvægsstof  , som holder din krop varm og tør, selv om du sveder. Er vejret særligt koldt og blæsende kan du altid supplere med en isolerende jakke med polstring, som kan modstå alt slags vejr og holde dig varm, mens du venter på at komme i gang igen. Du kan også nøjes med en let windbreaker uden på din træningsjakke, hvis det blæser og er køligt i vejret.

Få fat i en original landsholds- eller klubjakke

Vis din støtte til dit favorithold og bær den originale holdjakke med stolthed. Du vil uden tvivl mærke, hvordan selvtilliden vokser, når du står på sidelinjen og er klar til at spille dit livs kamp. Det er noget, dine modstandere vil kunne mærke, og det giver dig en fordel, når du med lethed dribler igennem deres forsvar og scorer det afgørende mål, der får dit hold øverst på podiet.