alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

Ultraboost

 
[46]
Hop selvsikkert ud på landevejen med Ultraboost' ikoniske silhuet og innovative Boost teknologi. Ultraboost er designet med det fleksible og tætvævede Primeknit, der giver skoene en sokkelignende fornemmelse

adidas Ultraboost giver total energireturnering

Alle løbere, erfarne som nybegyndere, kender følelsen af tunge og trætte fødder. Med Ultraboost løbesko fra adidas får du optimeret fremdrift og optimal energireturnering. Løbeskoene er designet med adidas' egne specialudviklede mellemsåle, der sender den energi, du bruger, direkte tilbage til dine fødder. Ultraboost er designet med dynamiske profiler og fleksible materialer, der giver komfort fra hverdag til marathon.

Flyv ubesværet mod målet

Vores Ultraboost 21 kommer med en tykkere Boost-sål. Lad dig ikke snyde af den bredere profil. Sålene forbedrer stødabsorberingen helt uden at tynge dig. Designs med Stretchweb-ydersål i Continental™ Rubber forbedrer føddernes greb om underlaget, også når det er vådt og glat. Ved at kombinere det lette gummi med bæredygtige Primegreen-overdele får du højtydende løbesko, der støtter op om både dine mål og miljøet. Til løb i de koldere måneder har vi designet Ultraboost COLD.RDY løbesko med Continental™ WinterGrip™ ydersål i gummi. Denne varmere version af den klassiske løbesko holder dine fødder lune og behagelige, samtidigt med at fødderne får lov til at ånde. Ultraboost Summer.RDY er de varme måneders go-to. Skoene er designet med øget åndbarhed, så dine fødder holdes tørre i længere tid.

Ultraboost: Til hverdag og high performance

Ultraboost er ikke bare populære på løberuten men har hurtigt fundet deres vej ind i mange menneskers hverdag. Flere af os bruger nemlig mange timer på fødderne, hvilket stiller højere krav til vores fodtøj. Ultraboost er designet med en sporty og moderne profil og kommer i et væld af farvekombinationer. Mix og match dine Ultraboost med hverdagsgarderoben for et look, der oser af dedikation til sportsmoden. Lad dine fødder svøbe sig ind i innovative materialer, der giver dig total bevægelsesfrihed og support.