alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Ultraboost sko

 
[152]
1 / 4
Side:af 4

Ultraboost sko: energireturnering og ekstra fart

Alle løbere kender følelsen af tunge skridt. Lidt ligesom at cykle på en cykel uden elmotor. Serien med adidas Ultraboost løbesko er dog helt uden elektronik. Her er det dig selv, der sørger for fremdriften. Men der er hjælp at hente. Skoene er nemlig designet med specialudviklede mellemsåler, som bidrager med øget energireturnering.

Få en flyvende fornemmelse på løbeturen

Ultraboost 21 er konstrueret med en ekstra tyk Boost-sål, så den energi, du bruger til at lande med, returneres i en boost-effekt, som gør det nemmere at løfte fødderne ved næste skridt. Ultraboost 21 giver både ekstra afsætningsenergi og tager samtidig imod stød fra underlagene. Dermed opnår du optimal komfort både på løbeturen, og også når du bruger de højt-ydende sportssko til hverdag.

Altid medvind

Alle have brug for et ekstra boost på løbeturen. Og Ultraboost-sko er skabt som en forlængelse af de klassiske Boost-konstruktioner. Her får du op til 20 % mere boost, så du kan sætte personlige rekorder. Ekstra turbo og capture-teknologi er kendetegnene ved skoenes såler. Fleksibelt og tætvævet Primeknit sørger for den helt rette pasform. Materialerne indeholder genbrugsmaterialer og tilpasser sig dine fødder og giver en strømpelignende effekt. Dine fødder kan dermed svøbe sig ind i innovative materialer, som både bidrager med støtte, bevægelsesfrihed og forstærkede syninger. Løbesport kan nydes hele året rundt. Om sommeren kan fodsved dog være generende. adidas er som altid på pletten med løsninger. Bl.a. i form af Ultraboost med SUMMER.RDY-materialer, der sørger for ekstra åndbarhed. Dynamiske looks, spændstige Ultraboost-såler, pasform og lækre farver. Der er ikke noget at sige til, at Ultraboost også er populære som hverdagssko. For hvem vil være foruden turbo og komfort ved hvert eneste skridt.