alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Løbesko udsalg

 
[87]
Hvor end dit løb tager dig hen, kan du komme dertil med ekstra support. Få store rabatter og en optimeret løbeoplevelse i vores store udsalg.
Løb Grå Duramo SL skoLøb Grå Duramo SL sko

Duramo SL sko

Løb

Løb Sort Questar skoLøb Sort Questar sko

Questar sko

Løb

Mænd Løb Blå Galaxy 5 skoMænd Løb Blå Galaxy 5 sko

Galaxy 5 sko

Mænd Løb

Mænd Løb Hvid Response skoMænd Løb Hvid Response sko

Response sko

Mænd Løb

1 / 2
Side:af 2

Mærk forskellen i løbesko fra adidas

Det er ingen hemmelighed, at den vigtigste del af en løbers garderobe er skoene. Derfor er det vigtigt, du vælger det helt rigtige par. Hos adidas brænder vi for at dele vores løbeglæde med så mange som muligt, hvorfor du her finder nogle af vores mest populære løbesko på udsalg. Om du er begynder eller erfaren løber, betyder ikke noget, for vi har designet løbesko til lige præcis dig. De helt rigtige løbesko er første skridt mod at opnå dine mål.

Vælg det perfekte par løbesko til dine fødder

Ligegyldigt hvor din løbetur tager dig hen, finder du i adidas' store udsalg af løbesko komfort, beskyttelse og støtte, hvor du har mest brug for det. Til dig, som brænder for løb i storbyens urbane miljøer, er der løbesko specialdesignet til den hårde asfalt og de mange skift. Løbesko med Bounce-mellemsål giver dig ekstra stødabsorbering uden at gå på kompromis med dine fødders fornemmelse af underlaget.

Løbesko til alle typer underlag

Når din tur tager dig vidt omkring, har du brug for løbesko, der kan følge med dine ambitioner. adidas Lightstrike mellemsål er en af vores letteste mellemsåler, men du skal ikke lade dig snyde af vægten, for du får maksimal beskyttelse og komfort. Leder du efter en ydersål, der giver dig fast greb om underlaget, kan du vælge vores alsidige Continental™. Du finder ikke bare innovative og støtterende løbesko, for du kan også vælge imellem en bred vifte af designs, profiler og spændende farvekombinationer. Store dele af vores udsalg af løbesko er designet med bæredygtige og genanvendte materialer. Så kan du løbe selvsikkert ud på løberuten med ren og god miljøsamvittighed.