alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Løbetøj til kvinder

 
[447]
1 / 10
Side:af 10

Kom i dit livs form med det rette løbetøj til damer

Vi har alle været der. Det her med at nu skal det være, nu skal vi være sommerklar, eller bare lige komme i form og eventuelt tabe et par overflødige kilo. Første skridt er at finde det rette løbetøj til damer, så du er klædt ordentlig på til at komme ud ad døren og afsted. Flere af modellerne er fremstillet af det fugtabsorberende AEROREADY-letvægtsstof. Med løbetøj til damer er du klar til de udfordringer som måtte vente undervejs i træningen, og uanset hvordan du sammensætter dit outfit, vil du være klar til ikke bare at ramme muren, men brage igennem den i vejen mod dit livs form. Vejret er ingen undskyldning, da der både findes varianter som er velegnede til de varme solskinsdage, mens der også findes et stort udvalg af løbetøj til damer som er særdeles velegnet til de mere kølige, blæsende og regnfulde dage. Så glem vejret, det er ingen undskyldning, det handler om at få udstyret i orden, og så ellers bare i gang.

Sammensæt dit eget smarte outfit af løbetøj til kvinder

adidas leverer en række forskellige modeller indenfor løbetøj til kvinder, så du frit kan sammensætte dit eget smarte outfit og stå knivskarpt til din træning. Det kan mikses på kryds og tværs, så du har også mulighed for at blande det lidt alt efter hvordan vejret er, hvilken løbetur du skal ud på eller hvad humøret er til på dagen. Uanset hvilken type løbetøj til kvinder du vælger, så kan du være sikker på, at det er udstyr du føler dig tilpas i og følelsen af komfort er med dig på hele løbeturen. Du undgår den våde og fugtige følelse, når sveden kommer frem, da alle udgaverne sørger for at holde dig tør og varm undervejs. Det gælder både tøj og sko.