alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Løbetøj til stilfulde og stærke kvinder

 
[218]
adidas løbetøj til kvinder lader dig yde optimalt i genanvendte Primegreen-materialer. AEROREADY-teknologien absorberer fugt, så du forbliver tør på turen.
1 / 5
Side:af 5

De tre striber er grundlaget for en skøn løbetur med farver på

Uanset om du vælger en klassisk kollektion med de tre striber eller en af de nyere i opdateret design, har du mange muligheder med adidas løbetøj til kvinder. Her er løbetøj med tryk, løbetøj til vinter og til forår og til alle andre årstider. Det er alt sammen lavet for at sikre dig optimal komfort, når du bevæger dig ud på landevejen for at gøre noget godt for dig selv.

Skønheden ligger i detaljen

Måske er du begejstret for de nyeste forbedringer, der holder dig tør, varm og med maksimal bevægelighed undervejs. Måske er du vild med de mange farver, print og tryk, der giver dig mulighed for at matche og mixe, så du rammer din egen unikke stil. Eller også er du bare tryg ved, at du med det store udvalg af løbetøj til kvinder hos adidas er sikker på at finde noget, der passer til dig og dine behov.

Kort eller lang. Dæmpet eller vild

Du kan vælge korte tights og prioritere lommer til nøgler og mobil, eller du kan vælge lange tights til køligere dage. Vælg tøj til indendørs løbebånd, så du ikke behøver tænke på temperaturen men kan fokusere udelukkende på komfort og snit. Vær sikker på alt sidder perfekt og tæt uden at stramme, og så kan du eksperimentere med vilde farver eller dæmpede ensfarvede udtryk. Du kan også prioritere muligheden for at løbe i naturen på mudrede veje og i fugtigt vejr, og så skal du være opmærksom på vand- og vindtætheden og finde en jakke, der lader dig ånde undervejs. Du kan få det hele med adidas løbetøj til kvinder.