alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Løbestrømper

 
[15]
Med adidas løbestrømper får du svangstøtte og en tætsiddende pasform for øget energi og bedre komfort. Du får Primegreen for miljøets skyld og AEROREADY fugt absorption for din skyld.

I mudder, på asfalt og i skovbunden

Der er løbestrømper til både damer og herrer i kollektionen fra adidas. Vi har skabt løbesokker, der matcher alle slags underlag. Om du skal æde kilometer efter kilometer på asfalten og har brug for en sok, der støtter og ikke æder løs af din fod. Eller om du skal på skovens mudrede stier og ujævne skovbund og vil være sikker på, at dine løbesokker sidder, som de skal.

Dine fødder fortjener det bedste

Løbestrømper fra adidas får du både i bomuld, polyester, elastan og med en smule stretch. På den måde beskytter du dine fødder mod kulde, mod fugt og mod slid. Dine fødder er på overarbejde når du løber, og derfor hjælper løbesokker dig med at reducere omfanget af de mange stød. Vælger du sokker med kompression, hjælper de til et bedre løb og en hurtigere restitution efter turen. Der er ingen kradsende fornemmelse i tåen eller gnaven i hælen, for de bedste materialer er blandet med den nyeste teknologi, og det skal sikre dig den bedst tænkelige løbetur.

Din stil fra top til tå

Dit look er dit look. Derfor får du løbesokker fra adidas i et bredt udvalg af farver, designs og længder. Du kan få de korte strømper, som knap når op over skoen. Du kan få traditionel længde, der luner anklen, eller du kan få kompressionsstrømper op til knæet. Det handler om komfort, og det handler om at effektivisere og udnytte energien. Det er dit valg. Derfor har du mulighed for at matche dine løbestrømper til dit look. Dette gælder også, når det kommer til farver, hvor du kan få spraglede strømper og helt ensfarvede sokker. Noget for ethvert humør. Noget for enhver. Noget for dig.