alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Løbesokker

 
[24]

Intet underlag er en udfordring med stødreducerende løbesokker fra adidas

Små tiltag kan skabe de store forskelle. Især når vi taler krævende og givende løbeture med hårdt underlag under fødderne og forøget puls som følge. Træk i et par støddæmpende adidas løbesokker, næste gang du planlægger at begive dig afsted i hastigt tempo med grus, græs eller asfalt under fødderne. Uanset dit valg af underlag, reducerer vores løbesokker mængden af stød fra hæl til tå. Det betyder, at du på let vis kan passe ekstra godt på både knæ og led under de lange distancer til fods. En sublim svangstøtte og et tætsiddende fit optimerer dit fodfæste og giver dig solide landinger på udfordrende underlag. adidas leverer fuld opbakning til din sport med uovertruffen pasform og løbesokker tilsat beskyttende egenskaber.

Dyrk den frie bevægelighed med adidas løbesokker i stræk og stretch

Ankler, tæer, svang og hæl bliver for alvor testet, når du vil lægge kilometer bag dig på stier og i vildt terræn. Bak op om dine fødder og deres mulighed for bevægelse, når nye løbeture venter på at blive udforsket og erobret. En uovertruffen symfoni af løbesokker og løbebenvarmere fremstillet af letvægtige og bløde materialer, der leverer komfort og velvære til hvert et skridt. Bomuld, polyester og elastan tilsat et strejf af stretch, så dine fødder kan bevæge sig frit og uden tyngende fornemmelser. Bølgende, bløde og behagelige bevægelser fra tåspidser til hælstykke og ankel. Vi leverer det bedste til din sport, så du kan stå distancen.

Et fuldendt løbeoutfit med trendy løbesokker der bliver hvor de skal

Elastisk ankelstykke og længde eliminerer behovet for løbende at skulle hive op i din løbesok. Dine strømper sidder, hvor de skal - og det under hele turen. Alt fra det simple farvevalg over til det mere vovede og iøjnefaldende. Altid findes en udgave og model, der harmonerer med dit løbeoutfit. Se skarp ud, når det igen er tid til sparke støvet op, mens du hastigt spæner afsted.