alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • UDSALG

Løbeveste og løbetrøje

 
[182]
1 / 4
Side:af 4

Løbeveste: din perfekte overgangstrøje til løb

For varmt i en løbejakke og for koldt i løbe-T-shirt alene. Der er masser af supplementer, der passer perfekt som en mellemting. Løbeveste er det stykke overtøj, du griber til i alle overgange mellem årstiderne, primært til forår, sommer og tidlig efterår. Du kan til hver en tid også bruge dem som mellemlag om vinteren. De ærmefri designs giver perfekt frirum til armene, så du kan få rørt hele overkroppen under løb. Under opvarmning og udstrækning beholder du selvfølgelig bare vesten på, da den ikke forhindrer dig i at komme ud i alle positioner. Lad ikke regnbyger ødelægge din løbemotivation. Vandafvisende overflader holder kroppen tør, mens åndbar AEROREADY slipper af med fugten på bedste vis. Løbeveste i tætsiddende pasformer er skabt til klassiske løbebevægelser. Der er fuld komfort under gang, løb og spurt. Intensiteterne kan du skrue op og ned for – løbeveste skal nok tilpasse sig takket være fleksible materialer.

Løbetrøjer i alle afskygninger: selvfølgelig også veste

En trøje eller en jakke. Løbeveste er en mellemting, som passer perfekt til omskifteligt vejr. Alsidigheden er intakt, så du kan give dig i kast med alt fra små lunteture til maratonløb. Hos adidas er ekspertisen på plads, så du kan nyde fuld komfort og beskyttelse i hele dit løbeliv. Er du ude tidlig morgen eller sen aften, giver kraftfuld reflektering på vestene ekstra sikkerhed. En praktisk lynlås på midten gør det nemt og hurtigt at komme ind og ud af de forskellige designs. . Samtidig fylder og vejer de ikke meget. Rul sammen og opbevar din vest i din løberygsæk eller i en lomme. Genanvendte materialer er en stor del af alle løbeveste fra adidas. Med fokus på reducering af emissioner og resurser er der omtanke for miljøet. Løbeveste beskytter bryst, ryg og hals mod vind og vand – du kan ikke undvære dem, hverken som helårsløber eller sæsonløber.